Vízöntő

 

Benned bizony a legerősebb archetípus a szajha. Oda vagy a világi, a földi gyönyörökért. Igazi hedonista vagy, imádod, ha kényeztetnek és azt is, ha magadat kényeztetheted. Számodra az élet egy nagy cukrászda és csak azt kell eldöntened, mikor mit habzsolj belőle. Ugyanígy egyszerre egy nagy játszótér, ahol kedvedre kacérkodhatsz, szórakozhatsz másokkal. Szeretsz flörtölni, kalandozni, kipróbálni az újdonságokat. Szeretsz függetlenül, csak úgy ide-oda repkedni, mint egy gyönyörűséges pillangó.

A másik archetípusod viszont a hihetetlenül erős, karizmatikus, határozott, céltudatos amazon. Számodra nincs lehetetlen helyzet vagy kihívás. Tele vagy kreativitással és minden helyzetből G.I. Jane módjára vágod ki magad. Nagyon ravasz és furmányos kis teremtés tudsz lenni. Könnyen átveszed az irányítást mások felett, és szeretsz is uralkodni, befolyásolni. Nem való neked a bezártság, sem az, megmondják, mit csinálj, te szabadnak születték, hogy azt tedd, amit csak akarsz. Tüzes és harcias véred szenvedéllyel tölt fel, ami meglátszik mindenben, amit csak csinálsz.

 

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL