Bak

 

Kétségkívül az amazon dominál benned a legerősebben. Hihetetlenül erős, akaratos, határozott, céltudatos egyéniség vagy és nincs számodra nincs lehetetlen helyzet vagy kihívás. Nem való neked a bezártság, sem az, megmondják, mit csinálj, te szabadnak születtél, hogy azt tedd, amit csak akarsz. Erősen dúl benned a harci kedv és a versenyszellem, mindent egyedül akarsz elérni és felépíteni. Rendben van, hogy ennyire törekedsz a függetlenségre, de azért néha megpróbálhatnál másokat a közeledbe engedni. Próbáld meg másokban nem a koloncot, a hátráltató erőt látni, hanem a barátot vagy a társat. Nem csak egyedül fejlődhet az ember és viheti sokra, hanem társaságban is.

A másik archetípus, ami erőteljesen jellemez téged, az a feleség. Ha megtalálod az igazit, akkor maximálisan, egy életre elköteleződsz mellette és igyekszel neki mindent megadni, ami csak tőled telik, mert szeretnéd, ha istennőnek és tökéletesnek látna a párod. Ő lesz a szemed fénye, – és egyben birtoklási vágyad tárgya – foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá és igyekszel elérni, hogy nélküled egy lépést se tudjon tenni. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL