Nyilas

 

Kétségkívül az amazon dominál benned a legerősebben. Hihetetlenül erős, karizmatikus, határozott, céltudatos egyéniség vagy. Számodra nincs lehetetlen helyzet vagy kihívás. Nem való neked a bezártság, sem az, megmondják, mit csinálj, te szabadnak születtél, hogy azt tedd, amit csak akarsz.  Szeretsz versenyezni és nyerni, az életed folyamatos küzdőtér. Tüzes és harcias véred szenvedéllyel tölt fel, ami meglátszik mindenben, amit csak csinálsz.  Az még hagyján, hogy ennyire törekedsz a függetlenségre, de azért néha megpróbálhatnál másokat a közeledbe engedni. Próbáld meg másokban nem a kölöncöt, a hátráltató erőt látni, hanem a barátot vagy a társat. Nem csak egyedül fejlődhet az ember és viheti sokra, hanem társaságban is.

A másik archetípus, ami erőteljesen jellemez téged, az a feleség. Ha megtalálod az igazit, akkor igyekszel neki mindent megadni, ami csak tőled telik és mintafeleség lenni. Ő lesz a szemed fénye, – és egyben birtoklási vágyad tárgya – foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá és igyekszel elérni, hogy nélküled egy lépést se tudjon tenni. Arra vágysz, hogy meglássa benned az istennőt.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL