Skorpió

 

Kétségkívül az amazon dominál benned a legerősebben. Hihetetlenül erős, karakán, határozott, céltudatos egyéniség vagy olyan túlélő képességekkel, hogy egy hét alatt egy lakatlan szigetem villát építenél fából és bambuszból. Számodra nincs lehetetlen helyzet vagy kihívás. Ha az érdekeid úgy tartják, egészben lenyelsz egy cápát is. Nem való neked a bezártság, sem az, megmondják, mit csinálj, te szabadnak születtél, hogy azt tedd, amit csak akarsz. Tüzes és harcias véred szenvedéllyel tölt fel, ami meglátszik mindenben, amit csak csinálsz.  Jól is van, hogy ennyire törekedsz a függetlenségre, de azért néha megpróbálhatnál másokat a közeledbe engedni. Próbáld meg másokban nem a koloncot, a hátráltató erőt látni, hanem a barátot vagy a társat. Nem csak egyedül fejlődhet az ember és viheti sokra, hanem társaságban is.

Ami másik archetípus, ami erőteljesen jellemez téged, az a szajha. Mert azért lássuk be, a szexet és a földi örömöket a legkevésbé sem veted meg! Szereted, ha kényeztetnek, legalább az ágyban szeretnél legyőzöttnek érezni magad, ha már a mindennapokban mániákusan akarsz győzni és uralkodni.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL