Mérleg

 

Meglepő vagy sem, de a szajha legdominánsabb részed. Oda vagy a világi, a földi gyönyörökért. Azért születtél, hogy szerethess és szeretve legyél, nálad a szex az élet elengedhetetlen része, sőt, konkrétan már művészet. Igazi hedonista vagy, imádod, ha kényeztetnek és azt is, ha magadat kényeztetheted. Számodra az élet egy nagy cukrászda és csak azt kell eldöntened, mikor mit habzsolj belőle. Ugyanígy egyszerre egy nagy játszótér, ahol kedvedre kacérkodhatsz, szórakozhatsz másokkal. Szeretsz flörtölni, kalandozni, kipróbálni az újdonságokat. Szeretsz függetlenül, csak úgy ide-oda repkedni, mint egy gyönyörűséges pillangó.

A másik archetípusod pedig az anya. Nagyon is családcentrikus vagy és a gyerekben mindig a fiatalabb önmagadat látod, akit taníthatsz, és akivel megoszthatod a bölcsességeidet. A te anyai szereteted nem fojtogató, hanem egészségesen próbálsz meg gondoskodni csemetédről, segítesz neki felfedezni a világot és mindig végtelenül türelmes vagy hozzá. Az anya sokszor a párkapcsolatodban is megjelenik, ahol szívedet-lelkedet kiteszed azért, hogy fényt vigyél párod életébe. Nagyon szeretnél másokat boldognak és elégedettnek látni, tele vagy csupa segíteni akarással és szívesen támogatsz mindenkit, még akkor is, ha csak jó tanácsokat tudsz megosztani velük.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL