Szűz

 

Te bizony a szép, szűzies feleségnek születtél. Ha már megtaláltad a párodat, feleségként igyekszel a kedvében járni, hogy elérd, hogy fontos és nélkülözhetetlen legyél. Rengeteg energiát fektetsz abba, hogy mint egy házi tündér, mindenkinek boldog, elégedett, tiszta, rendes, egészséges életet teremts a háztartásodban és a környezetedben. De lássuk be, te kicsit a szigorúbb feleség vagy, aki vasmarokkal tartja kézben az urát és előszeretettel dirigál, osztogatja a parancsokat, a feladatokat. A te háztartásodban meglátszik, hogy rend és rendszer uralkodik és mindenkinek meg van a maga szerepe.

A másik archetípus, ami dominál benned az az amazon. Hihetetlenül erős, határozott, céltudatos egyéniség vagy és minden körülmény között képes vagy nagyot alakítani.  Számodra nincs lehetetlen helyzet vagy kihívás. Ha kell, bundát csinálsz egy jaguárból, hogy ne fagy meg. Leleményes vagy és éles eszű.  Nem bírod, ha mások megmondják, mit csinálj, szereted azt tenni, amit csak akarsz. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL