Oroszlán

 

Te bizony egy elképesztően erős, karakán, határozott amazon vagy, aki egy őserdőben a puszta fogaival tépné szét a zsákmányát. Számodra nincs lehetetlen helyzet vagy kihívás. Ha az érdekeid úgy tartják, bátran magad alá gyűrsz egy tigris is. Nem való neked a bezártság, sem az, megmondják, mit csinálj, te szabadnak születtél, hogy azt tedd, amit csak akarsz. Tüzes és harcias véred szenvedéllyel tölt fel, ami meglátszik mindenben, amit csak csinálsz. Rendben is van, hogy ennyire törekedsz a függetlenségre, de azért néha megpróbálhatnál másokat a közeledbe engedni. Igyekezz másokban nem a koloncot, a hátráltató erőt látni, hanem a barátot vagy a társat. Nem csak egyedül fejlődhet az ember és viheti sokra, hanem társaságban is.

A másik archetípus, ami erőteljesen meghatározza a személyiségedet, az a szajha. Mert azért lássuk be, a szexet és a földi örömöket a legkevésbé sem veted meg! Neked a luxus, a kényelem egyszerűen jár. Imádsz kalandozni, flörtölni, játszadozni. Betéve tudod a Káma-szútrát. Szereted, ha kényeztetnek, legalább az ágyban szeretnél legyőzöttnek érezni magad, ha már a mindennapokban mániákusan akarsz győzni és uralkodni.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL