Rák

 

Egyáltalán nem lesz meglepő a számodra, hogy te anyának születtél. Éppen ezért vagy annyira végtelenül türelmes, egy igazi empata, aki a másik minden rezdülését megérzi. Csordultig vagy szeretettel nem csak a szeretteid, de az egész világ felé. A te lételemed az, hogy gondoskodhass másokról. Szereted magadat hasznosnak érezni és imádsz másokat boldoggá tenni. A szívedet-lelkedet kiteszed azért, hogy fényt vigyél mások életében. Nemhogy a gyerekedet képes vagy agyon abajgatni, de te még a barátaid anyjuk helyett is az anyjuk vagy és a párod is néha már mamának szólíthatna. Nem baj, hogy ennyire szeretnél másokkal törődni, megvédeni őket még a széltől, de igyekezz őket nem megfojtani a túláradó szereteteddel és ahogy mint minden jó anyának kellene, hagyd őket élni. Néha engedd a madárkáidat szárnyalni.

A másik archetípus, ami benned rejlik az szorosan az anya mellett a feleség, ugyanis nálad valahogy a kettő együtt jár. Feleségként is arra törekszel, hogy kedvében járj másoknak, – főleg a kedvesednek – elérd, hogy fontos és nélkülözhetetlen legyél. Rengeteg energiát fektetsz abba, hogy mint te legyél a konyhatündér, aki tüsténkedik a kedvese mellett és áloméletet biztosít neki minden tekintetben.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL