Ikrek

 

Mivel alapjáraton is kettős a természeted, az is természetes, hogy két erőteljes archetípus dominál benned. Az egyik az a feleség. Feleségként arra törekszel, hogy kedvében járj másoknak, – főleg a kedvesednek – elérd, hogy fontos és nélkülözhetetlen legyél. Rengeteg energiát fektetsz abba, hogy mint egy tündér, mindenkinek boldog, elégedett, tiszta, rendes, egészséges életet teremts. Jól esik, ha támaszkodnak rád és a segítségedet kérik, mert szeretnéd magadat fontosnak érezni, főleg ha az okos feleség lehetsz, akinek a párja aktívan kikéri a tanácsát.

A másik archetípus benned az amazon. Hihetetlenül erős, karakán, határozott, céltudatos egyéniség vagy és elme- és szópárbajban nincs párod. Gyorsan vág az eszed és gyakorlatiasan oldasz meg minden nehézséget. Számodra nincs lehetetlen helyzet vagy kihívás. Imádsz harcolni – ugye főleg vitázni – mert mindig hajt a lehetőség, hogy megmutathasd, mit tudsz. Nem szereted, ha megmondják, amíg szingli vagy, foggal-körömmel ragaszkodsz azért, hogy azt tehesd, amit csak akarsz. Tüzes és harcias véred szenvedéllyel tölt fel, ami meglátszik mindenben, amit csak csinálsz.  

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL