MÁGIA

Szerelmi talizmán

Szerző:
Szabó Anna
Természetesen mindig az a talizmán bír a legnagyobb erővel, amelyet mi magunk készítünk. Fogjunk hát hozzá! Fontos, hogy pénteki napon kezdjük, és lehetőleg növekvő, vagy holdtölte idején.
Hozzávalók

Piros gyertya
Pergamen (ezermester boltban beszerezhető)
Piros ceruza
Fehér anyag (legjobb a selyem)



A talizmán elkészítése


Gyújtsuk meg a gyertyát. Fontos, hogy a gyertyának mindvégig égnie kell, amíg a talizmánt készítjük. A pergamenből vágjunk ki egy négyszögformát, majd a piros ceruzával rajzoljunk rá két szívet. Az egyik szívbe írjuk a saját nevünk kezdőbetűit, a másikba pedig annak a személynek a kezdőbetűit, akit szerelmessé szeretnénk tenni. A két szívet kössük össze egy vékony vonallal.

A megrajzolt pergament éjfélkor mutassuk meg a holdnak, és kérjünk tőle segítséget abban, hogy a szeretett személy mihamarabb belénk szeressen. Ha elmondtuk a kívánságunkat, a négyszögformából hajtsunk háromszöget. Az elkészített talizmánunkat három napig viseljük a szívünk felett, aztán további három napig helyezzük a párnánk alá.

A hetedik napon a pergament csomagoljuk be egy fehér anyagba, és tartsuk olyan helyen, ahol senki sem férhet hozzá, de mégis a közelünkben van. A talizmán pozitív erőket vonz, és szerencsét hoz tulajdonosának.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL