Napi horoszkóp - 2016-05-26

Kos

Kedves Kos! Bár ritkán táplálsz illúziókat, most nem lehet okod panaszra. Ügyeid szerencsésen rendeződnek. Helyzeteddel elégedett lehetsz, és ezért hálás is vagy a sorsnak. Kötekedő természeteddel azonban saját magad ellen fordíthatod munkatársaidat és családodat is. Nem tudsz parancsolni csípős nyelvednek.

Bika

Kedves Bika! Szakmai kérdések ma nem kötnek le, a közélettől is csömöröd van. Felfordul a gyomrod az állandó marakodástól, egymásra mutogatástól. Csak a szerelemre gondolsz, más nem is érdekel, de nemcsak gondolni akarsz rá, hanem művelni is akarod… Most végre elmondhatod kedvesednek, amit már régen szeretnél.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egyszerűen ellenállhatatlan vagy, amikor ilyen bőséggel áradnak belőled az ötletek. Valósággal bombázod velük környezetedet, és ők csak kapkodják a fejüket. Mivel nem először fordul elő ilyesmi, és mindig az volt a vége, hogy feledésbe merültek remek ötleteid, vedd a fáradságot, és írd le őket.

Rák

Kedves Rák! Hamarabb kezdődhet a hétvégéd, lazíthatsz a munkahelyeden, mert nem sok dolgod akad. Barátaid hívnak egy délutáni testmozgásra, ami belenyúlik az estébe is. Éjszaka tovább maradsz ki, mint ahogyan tervezted, de most kedvedre van a lumpolás. A pénzt is költöd rendesen, pedig még csak a hónap vége van.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Néha túl messzire kell menned ahhoz, hogy megtudd, milyen messzire mehetsz. Mégis dühbe gurulsz, amikor eléred lehetőségeid határát. Korlátok nélkül szeretnél élni. Pedig a sivatagok, tágas szavannák is véget érnek valahol, és az Oroszlánnak eszébe sem jut túl messzire kalandozni otthonától.

Szűz

Kedves Szűz! A már egyébként is zajos munkanap után igazán kellemetlenül érint, hogy partnered otthon rossz passzban van, és egy apróságon fennakadva parázs veszekedést szít. Próbáld meg rövidre zárni ezt a kellemetlen szituációt. Ez az egyetlen, amit tehetsz, hiszen most érvekkel meggyőzni úgysem tudnád őt.

Mérleg

Kedves Mérleg! Dicséretekkel halmoznak el, megjutalmaznak, de úgy érzed, semmi nem indokolja ezt. Zavar, hogy érdemtelenül a középpontba kerülsz. Hisz csak végezted a dolgodat, és a szerencsén múlt, hogy ösztönösen a jó útra tértél. Ha visszafogottság jellemez a szerelmi életben is, partnered elégedett lesz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Veszélyes helyzetbe keveredtél, de egy láthatatlan kéz megvédett minden komolyabb sérüléstől, megóvott a támadásoktól, egyengette utadat. A továbbiakban ne számíts az atyai gondoskodásra, az illetőnek éppen elég gondja-baja van, és nem ér rá, hogy a szerencsétlen ballépéseiddel foglalkozzon.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szélcsendbe kerültél. Használd ki a kedvező lehetőséget, hogy ma lazíthatsz. Komolyabb beszerzéseket – műszaki cikkek, bútor - érdemes lenne megejteni. Ne feledkezz meg egy fontos születésnapról sem. Ha teheted, ne telefonálj, hanem személyesen gratulálj. Jól jöhet még ez az apró figyelmesség.

Bak

Kedves Bak! Helyes, hogy mindenki gondjait képes vagy magadra vállalni, nem helyes, hogy egyedül szeretnéd megoldani őket, miközben önmagaddal elfelejtesz törődni. Legalább részfeladatokat ossz ki, hogy ne kelljen belebetegedned a jóságba. Ígéretedet tartsd be, a kialakított képet ne rontsd el a linkséggel.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Olyan, mintha a Dunába vizet hordanál. Egyik feladatot megoldod, mögötte ott sorakozik öt másik. Az egyik lyukat betömöd, a másik oldalon máris ott tátong egy újabb. Kedved volna elmenekülni a világból. Ne tedd! A gondok ettől nem oldódnak meg, a lelkiismeret-furdalás pedig nem hiányzik most.

Halak

Kedves Halak! Mindenkinek többet használsz – saját magad is beleértve -, ha magasan szárnyaló gondolataidat lecsalogatod a fellegekből. Vagy ha kell, erővel leráncigálod. A valóság sáros talajába ütközve biztos sokkal gyorsabban szöknek szárba… Lehet, hogy amit létrehozol, nem lesz eget verő, de ne bánkódj.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL