KÖZÉRZET

8 apró jel, hogy pajzsmirigy működési zavarral állsz szemben - Ne hagyd figyelmen kívül!

Szerző:
Szabó Anna
A pajzsmirigy diszfunkció annyira gyakori, hogy nagyon sokan szenvednek tőle, annak ellenére, hogy tudatában lennének, mi is okozza a problémákat. A zavar ugyanis sokszor rejtve marad, mert a mirigy túlműködése vagy alulműködése bizonytalan panaszokkal jár. Ha kíváncsi vagy a jelekre, olvass tovább!

 

A pajzsmirigy a nyak elülső részén helyezkedik el, férfiaknál a jól kitapintható „ádámcsutka" alatt, nőknél szintén ezen a tájon. Olyan hormonokat termel, melyek a szervezet anyagcseréjének a sebességét szabályozzák, ezért ha nem működik megfelelően, akkor az energiaszintünk is változik.

A diszfunkció jelei

- Gyakori fázás, amely a hideg kezekkel és lábakkal párosul
- Túlzott hajhullás, törékeny körmök, száraz, repedezett bőr
- Gyakori székrekedés
- Súlygyarapodás, vagy fogyásra való képtelenség
- Hangulatváltozások, szorongás, depresszió és egyéb kedélybetegségek
- Krónikus fáradtság, még akkor is, ha meg van a napi 8 óra alvás
- Alacsony nemi vágy, PMS, szabálytalan menstruáció, meddőség
- Gyenge koncentráció, vagy teljes koncentrációhiány

Hogyan állapítható meg a működési zavar?

Ha a fenti tünetek közül néhányat észlelsz magadon, akkor érdemes csináltatni egy laborvizsgálatot, hogy kiderüljön, megfelelően működik-e a pajzsmirigyed. Ne feledd, hiába van a szint a megfelelő tartományban, lehet, hogy számodra az túl magas, vagy túl alacsony. Ezért ajánlatos megtalálni a kiváltó okot, és a számodra optimális szintet egyaránt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL