SZÉPSÉG

Egyenesítsd ki a hajadat néhány egyszerű konyhai összetevővel

Szerző:
Szabó Anna
Az egyenes, sima, csillogó haj szinte minden arctípushoz remekül illik, és számos módon viselhető. Akit göndör hajjal áldott meg a sors, gyakran veti alá hajkoronáját különböző kémiai kezeléseknek, hogy megszabaduljon a rakoncátlan fürtöktől, ami egy idő után oda vezet, hogy száraz, kezelhetetlen lesz, és még hullik is. Íme, egy remek tipp, hogy neked is csodás, sima hajad legyen.

 

Ha szeretnéd, hogy minden károsodás nélkül legyen a hajad egyenes és csillogó, akkor próbáld ki ezt a házi csodaszert, melynek hozzávalói talán a te konyhádban is megtalálhatók.

Hozzávalók

- 1 csésze kókusztej
- 3 citrom kifacsart leve
- 2 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál kukoricakeményítő

Így készítsd el

Keverd csomómentesre a keményítőt és a citromlevet. Add hozzá a kókusztejet és az olívaolajat, majd folyamatos keverés mellett főzd krémsűrűségűre egészen addig, amíg el nem válik a lábos oldalától. Hagyd kihűlni, kanalazd egy zárható üvegbe, és a következő hajmosáskor használd fel.

Így használd

Mosd meg egyszer a hajadat, töröld meg, majd – mint egy pakolást – vidd fel rá az elkészített keveréket. Tekerd be egy törölközőbe a fejedet, hagyd rajta 1-2 óráig, majd a szokásos módon mosd meg a hajadat, szárítsd meg, és formázd. Az eredmény káprázatos lesz!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL