Napi horoszkóp - 2016-05-23

Kos

Kedves Kos! Fényes jókedved van, még bolondságokra is hajlamos vagy. Felesleges holmikat vásárolsz, gondos átalakításokat végzel külsődön, vagy olyan ruhát választasz, amelyről legszívesebben lebeszélnének. Végül azonban mindenki elismeri, hogy a szélsőséges holmik jól illenek mostani, bohókás egyéniségedhez.

Bika

Kedves Bika! Alapvetően jól érzed magad a bőrödben, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ez a tény újabb és újabb sikereket hoz. Mint a mágnes, úgy vonzod az embereket, de óvakodj a rossz kedvű, panaszkodó álbarátoktól. Sok az irigyed, akik azt hiszik, hogy elleshetik sikereid titkát. Ne tedd őket ellenséggé!

Ikrek

Kedves Ikrek! Megint remek eredményeket érsz el, amivel irigységet és csodálatot váltasz ki az emberekből. A lényeg, hogy a siker egyértelmű, azt senki sem vitathatja el tőled. Büszke is vagy teljesítményedre, és ez sajnos kiül az arcodra. Szerényebbnek kéne lenned, és kétszer annyian örülnének együtt veled.

Rák

Kedves Rák! Nyáron mindenki jobban elengedi magát. Te is hajlamos volnál erre, de nem teheted, mert rengeteg a munkád. Ráadásul munkatársaid lassan elszállingóznak szabadságra, így több feladat hárul rád. Nem esik nehezedre. Elszántan igyekszel céljaid felé, és ma úgy érzed, bármit képes volnál megvalósítani.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kezd a hetet rendszerezéssel. Vedd számba tennivalóidat, de azt is, amit eddig elvégeztél. Vedd a fáradságot arra, hogy kielemezd mások viselkedését. Az Oroszlán nem túl közlékeny, ezért ne várd, hogy olvassanak gondolataidban. Engedj betekintést terveidbe, különben félreérthetik szándékaidat.

Szűz

Kedves Szűz! Kissé eltúloztad a gyűjtögetést. Jó, hogy nehezen szabadulsz meg minden kacattól, de ha így folytatod, nagyobb lakás, vagy iroda után kell nézned. Valószínűleg olcsóbb és ésszerűbb megoldás lenne, ha megszabadulnál néhány felesleges dologtól. És akkor egyúttal a rendrakásra is sort keríthetnél.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ma mindenképpen elhatározod, hogy áttérsz az egészséges táplálkozásra. Sajnos szükséged is van rá. Lehet, hogy az elhatározás már kevés, keresd fel orvosodat, egy kivizsgálás nem árt. Ha este nem lesz kedved elmenni sehová, partnered meg fogja érteni. Azért túlságosan sajnáltatni sem kell magad.

Skorpió

Kedves Skorpió! Szokásos érzékenységed múlóban van, és a nyári allergia veszélye sem fenyeget, de a gyógyszert mindenesetre tartsd magadnál, hiszen sohasem lehet tudni, mikor kap el megint a kór. Partnered távolságtartó magatartása meglep, de a közelmúlt történéseit figyelembe véve viselkedése igen is érthető.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ötleteid változatlanul patakzanak, és valami pofonegyszerű, mégis szinte forradalmian új elgondolásra jutsz. Megvalósításához eddigi munkád nagy részét el kellene dobnod. Most azonban nem tudod, hogy a bevált rutint kövesd, vagy az új megoldásokat igénylő, de szellemes, kalandot ígérő újba fogj.

Bak

Kedves Bak! Már tegnap is volt érzelmi életednek olyan feltöltődési lehetősége, amely még most is érezteti hatását. Mosolyodat, jó érzésedet nem tudod, és nem is akarod véka alá rejteni. Környezeted hálás is érte, mert konyhaművészetednek remekeivel igazán elkápráztatod őket. Ne hagyd ki a desszertet sem!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Serényen dolgozol, csak úgy ég a kezed alatt a munka. Ha valami fontos lépés, komolyabb beruházás előtt állnál, a mai ajánlatokat ne dobd egyszerűen sutba! A telefont mindenképpen érdemes felemelni, és azt a néhány percet a dologra áldozni! Hátha éppen most fog sikerülni az, ami eddig nem…!

Halak

Kedves Halak! Segítő kéz melegét érzed, meglepődve ocsúdsz fel. Olyan mélyen szálltál alá lelked legbenső régióiba, hogy a külvilág mintegy megszűnt számodra. Nem volt erőd, hogy felszínre törj. Lám, valaki hatodik érzékével megsejtette, hogy e nehéz órákban segítségre van szükséged, azonnal nyújtotta kezét.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL