MÁGIA

Mágikus ima azért, hogy megláthasd az angyalokat

Szerző:
Szabó Anna
Teljesülhet a vágyad, hogy láthasd az angyalokat! Ehhez nincs más dolgod, mint követni a varázslat utasításait és a megfelelő keretek között elmondani azt a mágikus imát, amely megadhatja neked a látást. Persze csodát sosem szabad várni, hogy azonnal angyalok garmada jelenik meg előtted, de elszántan kell hinned abban, hogy igenis képes vagy látni őket. Ha meg van benned ez a hit, akkor ne habozz tovább olvasni mik lesznek a teendőid!

 

Alapvetően mindenki rendelkezik a látás képességével, hiszen így szültünk, csak ahogy nevelnek és növekszünk, ez a képesség bezárul előttünk. De ha te hiszel abban, hogy igenis képes vagy látni most is és hiszel az angyalok erejében, akkor mond el ezt a mágikus imát a Neptunusz Angyalának, se segíthet megnyitni a látásodat. Persze ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ma holnap már angyalokat fogsz látni, de szép lassan elkezdheted érzékelni, megérezni, meglátni őket, akár teljes pompájukban vagy fénygömb, fényköd formában.

Kellékek

1 arany színű gyertya

3 lila színű gyertya

3 kék színű gyertya

Tömjén és szantál füstölő

Akvamarin nyaklánc

Egy fehér rózsa (az angyalnak)

Egy tál víz

Szentelt olaj

A varázslat menete

Hétfő napon, növő holdkor gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyákat. Utóbbiakat helyezd kör alakba és tedd középre a tál vizet, az olajat és a nyakláncot.

Kezd így az imát: „Neptunusz Angyala Asariel, a látomások, az álmok, a tikok uralkodója üdvözöllek téged!"

Ezután most meg az arcodat a tiszta forrás vagy ásványvízben. A homlokodra, a harmadik szemedhez rajzold fel a Neptunusz bolygó jelét.

Így folytasd az imát: „Neptunusz Angyala Asariel, hozzád fohászkodom most! Adj nekem látást, nyisd meg a harmadik szememet, hogy képes legyek meglátni az Angyalok Birodalmát! Világosítsd meg elmémet és vedd le szememről a nehéz fátylat, mely eltakarja előle az igazságot. Ébreszd fel bennem a spirituális erőt és hadd nyerjek betekintést világotokba, mintha egy volnék közületek. Bízz bennem, hogy megbirkózom a látás erejével, de jól tudom, hogy angyalokat látni nagy kiváltáság lenne. Ámen."

Ezután fedd fel az akvamarin nyakláncit és lehetőség szerint aludj vele úgy, hogy a nyakadban van, amit utána érdemes minél többször hordanod, hogy erősítse a képességedet.

Köszönd meg az angyalnak a segítséget és kész is van a szertartás.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL