LELKIPATIKA

6 jel, amit soha ne hagyj figyelmen kívül! - Az Univerzum próbál neked segíteni!

Szerző:
Szabó Anna
Talán észrevetted már, hogy amikor megszenvedted az élet viszontagságait, szembe néztél egy akadállyal, vagy nehéz döntés előtt áltál, néhány dolog úgy „rendeződött”, hogy felnyitotta a szemedet, és a végén helyesen döntöttél. Ez azért van, mert az Univerzum folyamatosan üzeneteket, jeleket közvetít feléd, melyeket jó, ha nem hagysz figyelmen kívül.

Megesett már veled, hogy nagyon szerettél volna megvenni valamit (lakást, autót, cipőt, stb.), ám 3 órával azelőtt, hogy megnézted volna elkelt? Ugyanakkor azóta már megtaláltad álmaid otthonát, autóját, sőt, egy sokkal kényelmesebb, szebb cipő is virít a szekrényedben. Vagy vegyünk egy másik példát. Volt már olyan, hogy lekéstél egy találkát a közlekedés miatt, de akivel találkoztál volna, úgyszintén késve érkezett, ugyanabban az időben? Nos, mit gondolsz, ki vagy mi alakította így ezt a helyzetet? Természetesen az Univerzum!

Sokszor talán észre sem veszed, ám néhány apró dolog, ami veled történik a nap folyamán, tulajdonképpen egy jel az Univerzumtól, hogy nem cselekszel helyesen. Ennek magyarázata roppant egyszerű: az energia, amit az Univerzum felé küldesz, az visszahat rád – így működik a karma. Ha a cselekedeteid és gondolataid negatívak, negatív dolgokat fogsz bevonzani. Még ha nem is tudod az egész életedet és döntéseidet az Univerzumra bízni, számon tarthatsz néhány jelet, amit soha nem szabad figyelmen kívül hagyni! Íme, a 6 legfontosabb:

 

univerzum lelkipatika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL