ANGYALISKOLA

Hallanak, látnak az angyalok?

Szerző:
Szabó Anna
Mindegy, hol tartózkodunk, akár otthonunkban, akár egy forgalmas tér közepén állunk, az angyalok mindig meghallják, ha beszélünk hozzájuk, segítségüket kérjük. Csupán egyetlen szabályt követnek: soha nem jelennek meg anélkül, hogy erre kértük volna őket.
Különbség ember és angyal között

Hányszor fordult már elő veled, hogy akarva-akaratlan beleavatkoztál valaki életébe? Lehet, hogy a barátnőd sirámait hallgatva érezted úgy, hogy tenned kell valamit az érdekében, lehet, hogy a szomszéd macskája ügyében intézkedtél. A dolog mindegy. Az angyalok soha, de soha nem tesznek ilyesmit, mert kérés, hívás nélkül nem avatkoznak bele semmibe. Hiába egyértelmű számukra, hogy valamely cselekedeteddel a vesztedbe rohansz, nem avatkoznak bele az életedbe csak akkor, ha te azt kéred tőlük: segítsenek. Az angyalok tehát nem válhatnak életünk részévé, és nem is válnak, csak ha mi kifejezettem megkérjük őket erre.



Mindenkinek joga van a szeretetre és az összhangra

Minden teremtmény, lény és szellem számára isteni ajándék a szeretet és az összhang. Ha tehát megtanuljuk, hogyan hívjuk be életünkbe a harmóniát, hatalmas változások állnak be az életünkbe, és ezek a változások szinte azonnal megmutatkoznak. Kezdetben lehet, hogy csak kis dolgokkal kezdődik a változás, később azonban egyre jobban megmutatkoznak a komolyabb hatások is. Folyamatosan megvilágíthatják utunkat, amíg jelen életünk küldetése véget nem ér.



Bármikor beszélhetsz az angyalokhoz

Szinte nincs is olyan időpont, amely ne lenne alkalmas arra, hogy angyalokhoz beszélj, segítséghez folyamodj hozzájuk. Nem feltétlenül kell bajban lenned ahhoz, hogy keresd őket, de ha dolgaid zűrösebbé válnak, készek segíteni neked. Lehet az is, hogy egy kisebb problémáról van csak szó. Ők ugyanis nem tesznek különbséget a kicsi és a nagy között. Az angyalok mindig figyelnek.


Angyalok és könyvek

Az angyalok megtalálásának egyik igen érdekes módszere, ha olyan verset, vagy történetet olvasol, amelyet nagyon szeretsz, majd hangulatán és energiáján meditálni, elgondolkozni kezdesz. Nehogy azt hidd, hogy csak angyalokkal foglalkozó történetnek, vagy versnek kell lennie ahhoz, hogy segíthesse a találkozást. Bármilyen hétköznapi történet alkalmas lehet rá, ha úgy érzed, megfogott benne valami. Ha ilyesmi történt veled, mindenképpen jegyezd le a címét az angyalnaplódba. A későbbiekben még hasznát fogod venni.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL