KÖZÉRZET

Aranyered van? - Mutatunk rá egy házi csodaszert, ami biztos, hogy van otthon

Szerző:
Szabó Anna
A sokszor fájdalommal, vérzéssel járó aranyér megjelenése mögött általában a mozgásszegény életmód áll. Szerencsére van rá egy szuper otthoni gyógymódunk, melyet, ha alkalmazol, akár 24 órán belül megszüntetheted a kellemetlen panaszokat.

 

Az ülő munka (főként kemény széken), a gyakori székrekedés, a túlzott alkoholfogyasztás, a stressz, a cukorbetegség, a túlsúly, valamint a terhesség sajnos mind-mind hozzásegít az aranyér kialakulásához. Ebben a helyzetben az almaecet igencsak hasznos segítőtársnak bizonyul, melyről tudjuk, hogy számtalan jó hatása van az egészségre nézve.

Így alkalmazd

Tegyél egy kis almaecetet egy vattapamacsra, vagy a sminklemosáshoz használatos vattakorongra, és naponta borogasd az érintett területet, addig, amíg meg nem szűnik a gyulladás. Hogy teljes mértékben hasson, hagyd rajta legalább fél órán át. Ez a módszer rendkívüli hatékonysággal bír a külső vérző terültetekre, ugyanakkor a belső gyulladásokat is csökkenti. A lehető leg rövidebb idő alatt szünteti meg a vérzést, tehát már 24 órán belül érezni fogod a változást. Ajánlatos az elkövetkezendő 3 napban puha, lágy élelmiszereket fogyasztani.

Más módszerek

Más módszerek is léteznek az aranyér kezelésére, ezek hatási ideje azonban valamivel hosszadalmasabb. Készíts magadnak egy erős üröm vagy cickafark teát, és mosd vele az érintett területet naponta többször.

Tegyél az érintett területre langyos olivaolajjal elkevert kurkumát, egy vattakorong segítségével. Ez a kezelés enyhíti a fájdalmat és gyulladást. A ricinusolaj szintén jó az aranyérrel járó fájdalmak enyhítésére.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL