HOROSZKÓP

Csillagjegyed és a megcsalás

Szerző:
Szabó Anna
Képzeld el az elképzelhetetlent: partnered megcsal téged. Vajon hogyan fogadod? Az asztrológusok szerint a válasz világosan kiolvasható a csillagokból. Nézzük csak…
Kos

Dühtől vörös a feje, szinte habzik a szája, és azonnal bosszúra szomjazik. Hála a csillagoknak ez csak hirtelen haragjának tudható be. A dühöngő vihar elmúltával azért van némi esély az újrakezdésre, a szerelmes kibékülésre.


Bika

Szívesen felemlegeti régi sérelmeit. Alighogy „elfelejtette” kedvese félrelépését, máris jön a következő. „Már éppen megbocsáthattam volna, de így…” Szíve mélyén azonban kitart partnere mellett, de a lelke sokáig fájni fog.


Ikrek

Szemet szemért, fogat fogért. Aki az Ikreket rászedi, az biztos lehet benne, hogy a csalásért kamatostól meg kell fizetnie. Nincs kegyelem addig, amíg a számla nem kerül kiegyenlítésre. Sőt mi több, még lapátra is kerülhet a kicsapongó partner.


Rák

A megtestesült szenvedés. Ha megcsalják, folyamatos lelkiismeret-furdalásra készteti partnerét. Mindennap képes éreztetni vele: "micsoda disznó vagy te, hogy ezt meg tudtad tenni velem".


Oroszlán

Csillagjegyéhez méltó hangerővel kezdi a veszekedést, ám utána nagyvonalúan megbocsátja a félrelépést. Vigyázat: soha nem szabad nyilvánosan kínos helyzetbe hozni! Az Oroszlán számára ugyanis nagyon fontosak a külsőségek.


Szűz

Ki evett a tányéromból? Érzékeny és bizalmatlan, életében mindennek meg van a maga helye. Ha vetélytársa akad, vége a világnak. Annyira, hogy csak roppant nehezen lehet rábeszélni a kapcsolat folytatására. Néha sikerül, néha azonban esély sincs rá.


Mérleg

Amelyik kutya ugat, az nem harap. Először szakítással fenyegetőzik, azután hamar meggondolja magát. Sőt szinte már túl gyorsan megbocsátja a hűtlen szerető meggondolatlan lépéseit. Aztán pedig minden mehet tovább…


Skorpió

Könnyen meglehet, hogy a Skorpió találta fel a dél-olasz vérbosszút, a vendettát. Vetélytársát szinte a szemével fel tudná nyársalni, körömszakadtáig védi tulajdonát – a férfit. Egyetlen félrelépés hatására a lángolás azonnali gyűlöletbe csaphat át. Nincs megbocsátás!


Nyilas

Igazi pókerarc. Mindig, mindent ellenőrzése alatt akar tartani. Még akkor sem vonja össze szemöldökét, ha a férfi hűtlennek bizonyul. Az azonban nagyon fontos, hogy mindössze egyszer nézi el neki. Több lehetőség nincs.


Bak

Először saját magának tesz szemrehányást. „Hogy tehetted ezt velem? Biztosan nem vagyok megfelelő neked!?” Hatalmas önkínzásában még szakítást is emleget. Azután félrevonul, hogy ne lássák, ahogy saját sebeit nyalogatja.


Vízöntő

Na, most jövök én! Ha megcsalják, egyből felveszi a harcot, olyan hatásos fegyverekkel, mint a smink és a dekoltázs. Bosszúját nem partnerén, hanem többnyire vetélytársán tölti ki. Jaj annak, aki elmerte csábítani az ő kedvesét!


Halak

Mélyen megrázza kedvese félrelépése, sem virág, sem szép szó nem használ. A könyörgés mit sem ér, mert saját fájdalmán kell előbb túltennie magát. A seb azonban roppant nehezen gyógyul, és attól a pillanattól kezdve folyamatosan fennáll a szakítás veszélye.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL