SZÓRAKOZÁS

Érdekességek az Alexandrától

Szerző:
Szabó Anna
Az Alexandra Kiadó most sem tétlenkedett, hiszen láthatjuk hogy ismételten igazi, csajoknak szóló kötetekkel rukkolt elő. Ha nem hiszed, olvass utána!
1.) Müller Rózsa: Szerelmi varázslatok és varázslatos történetek
125x200 mm, 176 oldal, ára: 1.499,- Ft


Müller Rózsa ismert jövendőmondó, aki már számos alkalommal jósolt a televízió képernyője előtt is politikusoknak és más népszerű személyeknek. Több újság, illetve magazin készített vele interjút, hírhedt bűnügyek megoldása kapcsán pedig az újságok címlapján szerepelt.

Legutóbbi könyvei - A jósnő, Vigyázat a puncsfagyi visszanyal és a
Hazajáró lelkek
- nagy sikert hoztak számára. E művek különös, misztikus világba kalauzolják el az olvasót.

Ez a könyv a mágia és a varázslat ősi hagyományaiból merít, és szórakoztató, gaz történetekkel fűszerezi a mondandót.



2.) Chris D. Meletis: Természetes szexelixírek
135x200 mm, 224 oldal, ára: 1.299,- Ft


Spanyol légy, fűrészpálma, "potenciafa"... Legendák övezik a nemi vágyat és a nemi teljesítményt fokozó erejüket, de vajon honnan tudhatjuk, miből mennyi kell ahhoz, hogy az optimális hatást érjük el? A választ a Természetes szexelixírek adja meg.
Ez a legáltalánosabb és kevésbé általános nemi problémákra gyógymódokat ajánló kézikönyv többek között számos olyan érdekfeszítő kérdésre adja meg a választ, mint például: Hogyan növelhetjük potenciánkat a ginzeng segítségével? Hogyan hat a zab a nemi vágyra? Elősegíti-e a gingko biloba a sorozatos orgazmust? Csökkenti-e a premenstruációs tüneteket az angyalgyökér? Kezelhető-e az impotencia pygeummal?

A könyvből megtudhatjuk, mely gyógynövények fogyasztása igényel különös körültekintést, és melyek azok, amelyeket jobb elkerülni. És ami a lényeg: a
bemutatott gyógynövények segítségével miként tehetjük még változatosabbá, még élvezetesebbé nemi életünket.



3.) Jacky Newcomb: Az angyalok kincsestára
135x155 mm, 360 oldal, ára: 1.699,- Ft


Az angyalok manapság szinte ugyanolyan népszerűek, mint egykor a bibliai időkben vagy a reneszánsz festők korában. Képmásaik bögréket, ruhákat, ékszereket díszítenek, se szeri, se száma a velük foglalkozó filmeknek, s az interneten is százezerszám találunk velük foglalkozó honlapokat. Már nem vagyunk zavarban, ha az angyalokkal kapcsolatos élményeinkről kell beszélnünk: néha még a legkeményebb macsók is hajlandók elmesélni saját
angyalos történeteiket! Ezzel együtt keveset tudunk e lényekről - pontosabban keveset tudtunk eddig! Jackie Newcomb ugyanis arra vállalkozott könyvében, hogy szinte minden fontosat megoszt velünk az angyalokról: hogy hányan vannak, hogyan hívják őket, melyek a feladataik, milyen módokon tudjuk a segítségüket kérni - és főleg, hogy miként támogatnak minket mindennapi gondjaink leküzdésében.

Jackie Newcomb elismert angyalszakértő az Egyesült Királyságban, az A Little
Angel Love (Angyali szeretet) című kötet szerzője. A brit it's fate magazinban saját rovatot vezet "Kedves Angyalos Hölgy" címmel, de szerepelt az ITV csatorna This Morning, illetve a LIVINGtv Psychic Live című  műsorában is.








Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL