KÖZÉRZET

A Mennyország Kapuja - Stimuláld ezt a pontot a füledben, és szabadulj meg a feszültségtől!

Szerző:
Szabó Anna
A stressz jelenlétét különböző módokon tapasztalhatjuk meg. Dr. Mark Sandomirsky orvos és pszichiáter azonban kidolgozott egy rendkívül egyszerű technikát, mely elengedhetetlen az egészséges élethez, és a feszültségoldáshoz. Mutatjuk, hogyan végezd.

Sok esetben a stressz fájdalommal is párosul a test bizonyos területein, valamint elnehezültnek is érezhetjük magunkat, mely igencsak kellemetlen. Először is, meg kell szabadulnod az összes negatív érzelemtől, méghozzá úgy, hogy a feszültség jelentkezésének pillanatában enyhíted azt. Fontos, hogy ne nyomd el! A második lépés pedig a fizikai tünet kezelése, csökkentse. A pszicho-reflexológia rendkívül hatékony, tekintettel arra, hogy az emberi test számos stresszoldó pontot tartalmaz. Az ősi kínai orvoslás szerint, amennyiben stimulálod ezeket a mágikus pontokat, mennyei energiával töltöd fel a szervezetedet, ezáltal növelheted az általános egészségi állapotodat, enyhítheted általa a stresszt, és élettel telibb leszel. Van azonban egy igencsak figyelemreméltó pont a fülben, melyet az ősi kínai kultúrában a „Mennyország Kapuja" vagy „Shen Men" névvel láttak el.

Hol található a Mennyország Kapuja?

Ez a pont a fülkagyló felső részén található, egy háromszög alakú gödörben helyezkedik el.

Dr. Sandomirsky azt tanácsolja, hogy egy vattapamacs, vagy fülpiszkáló segítségével nyomd meg ezt a pontot, és kezdd el finoman masszírozni. Fontos, hogy közben lélegezz mélyeket, és figyelj a testedre. Amikor belélegzel, nézz balra, amikor pedig kilélegzel, nézz jobbra. Hamarosan tapasztalni fogod, hogy a tested ellazult, és kiszállt belőle a feszültség.

Alkalmazd ezt a technikát minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy eluralkodik rajtad a pánik, a szorongás, vagy a fesztültség, de jó, ha minden este, lefekvés előtt stimulálod ezt a pontot.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL