SZÉPSÉG

Az örök ifjúság elixírje 3 egyszerű hozzávalóval - 10-20 évet is letagadhatsz!

Szerző:
Szabó Anna
Ez a házilag elkészíthető recept tényleg elképesztő. Készítsd el, alkalmazd 2 hétig, és meg fogsz lepődni az eredményen! A legjobb az egészben az, hogy nagyon gyorsan és könnyen elkészítheted, és olyan összetevőkből áll, melyek az egészségre is jótékony hatással vannak. Íme, a fiatalság elixírje, mely lelassítja az öregedési folyamatokat, és jóval fiatalabbnak nézhetsz ki a korodnál.

 

Az alábbi összetevőkre lesz szükséged

- 1 csomag orbáncfű
- 15 dkg őszirózsa féle növény (fészeks virágúak)
- 15 dkg nyírfa rügy

Elkészítés

Nagyon egyszerű dolgod lesz, ugyanis semmi mást nem kell tenned, mint az összes hozzávalót összekeverni, és egy zárható üvegedénybe tenni. A fedelet szorosan, légmentesen zárd le!

Így használd

Tegyél egy tálba 1 evőkanállal a fenti keverékből, önts rá 500 ml forrásban lévő vizet, hagyd állni 20 percig, majd szűrd le. Az íz kedvéért adhatsz hozzá egy kis mézet is. Tartsd az italt melegen, lezárva egy termoszban. A felét idd meg reggel, éhgyomorra, a másik felét pedig 2 órával a vacsora után, ám ezt követően már ne egyél mást. Az optimális eredmény érdekében egy hónapon keresztül fogyaszd ezt az elixírt, majd 5 hét elteltével ismételd meg!

 

 

szépség szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL