MÁGIA

Varázslat a nagy Ő visszaszerzésére

Szerző:
Szabó Anna
Vége szakadt egy nagy szerelmi kapcsolatnak? Elhagytak? Ha nem tudsz beletörődni, és úgy érzed, újra szeretnéd kezdeni, akkor ez a varázslat a segítségedre lesz. Koncentrálj és figyelj…
Hozzávalók:

Egy fotó a szeretett személyről
7 teáskanál kamilla
Fazék
3 liter víz
Főzőkanál (csak fából)
7 teáskanál szódabikarbóna
14 db teamécses



Előkészületek

Készülj fel a rituáléra. Zuhanyozz le, de ne használj semmiféle szappant, tisztálkodási szert. Alaposan mosd meg az arcodat is! Vegyél fel valami fehér öltözéket, és távolíts el magadról minden ékszert. Amíg ezeket végzed, koncentrálj a visszaszerezni kívánt személyre, és arra a csodálatos jövőre, amelyet együtt élhetnétek meg, ha visszajönne hozzád. Összpontosíts teljesen a varázslatra, zárj ki minden negatív gondolatot. Törekedj arra, hogy a rituálé menetét semmi és senki ne zavarhassa meg.


A varázslat menete

Ezt a varázslatot a fürdőszobában, vagy a konyhában kell végezned. Szükséged lesz ugyanis a mosdóra/mosogatóra, ahol vizet tudsz gyűjteni. A varázslat akkor lesz a leghatásosabb, ha akkor végzed, amikor a szeretett személy valószínűleg alszik – tehát éjjel. Gyújts meg a 14 db teamécsest, hogy láss. Más világításra nem lesz szükséged.

1. Rögzítsd a fényképet a falra úgy, hogy pont szemmagasságban legyen.

2. A 3 liter vízhez adj hozzá a 3 teáskanál szódabikarbónát, és szórd rá a kamillát. Ezt a keveréket forrald 7 percen keresztül. Közben folyamatosan kevergesd a főzőkanállal. Ezt az időt használd arra, hogy szellemileg teljesen ráhangolódsz elveszített partneredre. Elmélkedj! Ha elkészültél, hagyd a keveréket állni 30 percig.

3. A 30 perc elteltével öntsd a fazék tartalmát a mosdóba, majd add hozzá a maradék szódabikarbónát.


4. Tartsd kezeidet a mosdó fölé, a tenyered majdnem érintse a víz felszínét. Közben folyamatosan nézd a fényképet. Hunyd be a szemedet, és gondold azt, hogy az energia elkezd áramlani a kép és közötted. Nagyon erősen kell kívánnod azt, hogy utatok ismét összetalálkozzon. Mondj el mindent, amit szeretnél tudatni vele, amiről fontosnak tartod, hogy értesüljön.

5. Képzeld azt, hogy aurád közvetíti gondolataidat és vágyaidat a szeretett személy felé. Ennek a varázslatnak nincs meghatározott ideje. Érezni fogod, mikor kell abbahagyni, mikor kell leengedni a vizet a mosdóból. A lényeg, hogy minden szükséges dolgot hozz annak a személynek a tudtára, akit a fénykép ábrázol.

6. Amíg a víz lefolyik, koncentrálj tovább. Gondold azt, hogy a víz lefolyása közvetíti majd kérésedet, vágyaidat a szeretett személy felé.

7. Nyisd ki a szemed, és öblítsd át a mosdót tiszta vízzel. Képzeld azt, hogy energiád beáramlik alvó szerelmed aurájába.

8. A gyertyák eloltásával eloltasz minden gondolatot a szeretett személlyel kapcsolatban. Nagyon fontos, hogy ez után már ne gondolj rá, ne beszélj róla. Hadd pihenjenek gondolataid a varázslat után.

Ne próbálj érintkezésbe lépni az illetővel, engedd, hogy a varázslat működjön. Hamarosan látni fogod, hogy elvesztett partnered visszatér hozzád.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL