SZÓRAKOZÁS

Gazdálkodj okosan! (x)

Szerző:
Szabó Anna
Nemcsak a pénzzel, de az időnkkel is tudni kell jól bánni. A felgyorsult világban, a hétköznapok során, amikor azt érezzük, hogy a 24 óra semmire sem elég. Sokszor éppen ezért a legnagyobb ajándék, amit a családunknak és szeretteinknek adni tudunk: az a jelenlétünk, osztatlan figyelmünk. Édesanyaként ezért különösen nagy kihívás, hogyan tervezzük be feladatainkat otthon és munkahelyünkön. A küldetés nem lehetetlen. Mutatjuk!

 

Először is nem árt tudatosítani magadban, hogy bármilyen kilátástalannak is látszik a helyzeted, nem vagy egyedül a nehézségekkel! Íme, néhány tanács, hogyan érheted el céljaidat, és egy rendezvény, ami további segítséget tud nyújtani neked a sikeresség érdekében.


Haladj szépen sorban


Talán az első és legfontosabb szabály, hogy mindig légy tisztában a prioritásokkal. A legjobb módszer, ha a nap nyitásaként listát készítesz az aznap elvégzendő feladatokról, legyen az nagybevásárlás, takarítás, vagy játszóterezés. Ezután csoportosíthatod a teendőket azok fontossága és sürgőssége alapján. Így látni fogod, mi az, amit feltétlen meg kell csinálnod, és mi az, ami nem olyan nagy probléma, ha átcsúszik a következő napra.


Tipp: A május 21-én megrendezésre kerülő Női Karriernap Meetup Sarkában 7 izgalmas témával kapcsolatban ismerheted meg mások tapasztalatait. Ajánljuk figyelmedbe például a „Praktikák, hogy 24 óra is elegendő legyen" című beszélgetést.


Kezeld tudatosan és nyugodtan a határidőket


Ahelyett, hogy a végletekig kifárasztanád magad, inkább ossz ki néhány feladatot másnak. Hidd el, azzal senki nem jár jól, ha kiégsz a nagy igyekezetben! A kiegyensúlyozottság kulcsfontosságú a hatékonyságban. Ne kerülj a határidők fogságába, tekints motiváló erőként rájuk. Mit tehetsz annak érdekében, hogy egészségesen, feszültségmentesen élhesd az életed?


Tipp: A rendezvényen 9 kérdéskört járnak körül a szakemberek a BT ElőadóTerén. Hallgasd meg Jakupcsek Gabriella tanácsait „Stresszkezelés határidőre" témában.

Kovácsolj előnyt a tudásodból!


Ha már ilyen jól elboldogulsz a hétköznapjaidban, miért ne hasznosíthatnád máshol is a begyakorolt időmenedzselésed? Ahelyett, hogy takargatnád anyaságod a munkavállalók előtt, inkább faragj előnyt belőle! Mutasd meg, hogy mi mindenre vagy képes és számodra gyerekjáték a multitasking!


Tipp: Ismerd meg szombaton közel 50 cég, kifejezetten nőket megszólító karrierlehetőségeit, pozícióit.


Ne félj belevágni! Gyere el május 21-én a Jobline Női Karriernapra. Hozd el bátran kisgyermeked is, hiszen a rendezvény teljes ideje alatt képzett babysitterek vigyáznak Rá díjmentesen! Regisztrálj még ma!


Jobline Női Karriernap


Mikor? 2016. május 21. 10:00-17:00
Hol? Millenáris Park, B csarnok
További információkért, programokért keresd fel a honlapot!

{KEPGALERIA}

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL