DIVAT

Didergős sztárok

Szerző:
Szabó Anna
Kedvenceink sem mindig az élet forró, napsütéses oldalain járnak. Lássuk hát, mit viselnek ők a szürke, téli, fagyos-szeles napokon! Sztárkabátok, megoldások első kézből.
Akik a sálra esküsznek

Ashley Olsen, Eva Mendes, Gisele Bündchen, Jennifer Garner, Kate Moss, Nicole Richie, Sienna Miller és Tori Spelling a nyakát tenné rá, hogy télen sál nélkül nem szabad kilépni az utcára! A fekete kabát-szürke fekete kabát-színes és a fekete kabát-fehér sál párosítás a legnépszerűbb idén.



Nem fázhat a fejük...

.. ha ilyen gondosan ügyelnek a megfelelő fejmelegítőkre! Heidi Klum már-már kissé túlzásba is viszi, úgy tűnik nem elég neki egy sapka, biztos, ami biztos kapucnit is bevet a hideg ellen, akárcsak Lindsay Lohan, akit jól láthatóan megvesz az isten hidege. Keirah Knightley és Scarlett Johansson a kötöttet szereti, míg Ashlee Simpson, és a botrányhős Paris Hilton a stílust részesíti előnyben a praktikummal szemben. Shakirán remekül áll ez a svájci sapka, szerencse, hogy neki nem a a mellette látható kissé idétlen bojtos sapka jutott...



Szőröstül bőröstül

A vagányság, a szexis megjelenés hangsúlyozására mi mást is viselhetnének a hírességek, mint bőr – és szőrmekabátot. Britnes Spears ízlésficama töretlenül tartja magát, Beyonce csinos, mint mindig, Gisele Bündchen egyszerre laza és elragadó. Sarah Jessica Parker most sem tért el a Carrie Bradshaw stílustól és feltűnően izgalmas szőrmét húzott, míg Sharon Stone sugárzóan elegáns hatást kelt lábszárközépig érő bundájával. Lindsay Lohan nem éppen öltözködési bravúrjairól híres, de ez a vadkanszőrre emlékeztető kabátka jó választásnak tűnik, akárcsak a fekete bőrdzseki, amit ügyesen kombinált a combig érő kötött kardigánnal. Naomi Campbell gazella módjára szintén bőrben az igazi.



Az elegancia gyöngyei

Meglepő lenne, ha nem Madonnát említenénk elsőként, mint a vonuló dívák képviselőjét, ahogy ez méltán elvárható Christina Aguilera-tól is, aki még óriási pocakjával is bombázó ebben a tunikában. A lila csíkos szatén kabát istenien mutat a mályva színű kismamaruhával! Angelina Jolie nőiességét hangsúlyozza a derékban karcsúsított, térdig érő fekete, letisztult fazon. Anne Hathaway   elragadóan bájos a lila ruha-fekete kabát kompozícióban. Fehérben kevesen járnak, ezek szerint Katie Holmes mindenképpen szeretne kilógni a sorból. Hiába, ez sem segít férjén, Tomon, aki leginkább egy cirkuszi porondmesterre emlékeztet. Végül, de nem utolsó sorban feltétlenül vegyünk példát Gwen Stefani öltözködési harmóniájáról: a hatvanas éveket idéző tyúklábmintás pepita kabát tűzpiros ajkakkal és kesztyűvel őrülten elegáns, csak a babakocsiban ülő csemete pufi kabátja lehet itt a kakukktojás.



Slamposan

Nem kell mindig pompázatos ruhakölteményekben felvonulni, de talán Ashley Judd egy-két mérettel nagyobb kabátja már-már határeset...  Ahogy Reese Whiterspoon is elég furán fest ebben az óriás dzsekiben. Talán nem is a sajátja, csak egy gondoskodó férfi terítette a vállára? Akár hogy is, a gumicsizma is felettébb bizarr. Heidi Klum férjével együtt ezúttal lazára vette a figurát és arra törekedett, hogy ne fázzon meg. Jól tette, hiszen a bokáig érő pufi dzseki biztosan megvédi majd a széltől.

 fotók: Gossip Girls

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL