FOGYÓKÚRA

Egy tökéletes kombináció, mely villámgyorsan leolvasztja rólad a felesleges zsírt

Szerző:
Szabó Anna
Bár sokan kihagyják a reggelizést, valójában azonban a reggeli a legfontosabb étkezés. Ha egészséges ételeket fogyasztasz ilyenkor, akkor a szervezeted elegendő energiához és tápanyaghoz jut. Mutatjuk, mit fogyassz reggel, hogy leolvadjon rólad a felesleges zsír.

 

Nagyon sok táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy az egészséges reggeli menünek tartalmaznia kell chia magot és a zabot. Mindkét összetevő rendkívül tápláló, és elegendő mennyiségű energiát biztosít az előttünk álló napra. Arról nem beszélve, hogy hasznosnak bizonyulnak a fogyás elősegítésében is, különösen égetik a zsírt a hasi területen.

Az Omega-3-ban és Omega-6-ban gazdag chia mag jóval több kalciumot tartalmaz, mint a tej, vagy bármilyen tejtermék, ennek köszönhetően támogatja a szív- és érrendszer egészségét, csökkenti a koleszterinszintet és remek antioxidáns és gyulladás gátló hatással bír. Aki ízületi problémákkal küzd, fokozottan ajánlott a fogyasztása. Az alábbi recept segítségével javíthatod az általános egészségi állapotodat, és elolvaszthatod a lerakódott zsírt magadról.

Hozzávalók


- 1 csésze zabpehely
- 500 ml víz
- vanília
- 1 tk. őrölt fahéj
- 2 evőkanál méz
- egy csipet tengeri só
- 4 evőkanál chia mag

Így készítsd

Forrald fel a vizet, közben tedd bele a fahéjat, a vaníliát, majd vedd lejjebb a lángot, és add hozzá a zabot. Főzd kb. 5 percig, majd fedd le, és hagyd állni további 5 percig. Add hozzá a mézet és a sót, keverd alaposan össze, öntsd ki egy tálba, és még melegen tedd bele a chia magot. Adhatsz hozzá egy kis gyümölcsöt, ízlés szerint.

 

 

 

fogyás fogyókúra reggeli zsírégetés súlycsökkentés súlyfelesleg
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL