SZEX, SZERELEM

3+1 kulcsfontosságú ok, amiért még nem sikerült bevonzani a lelki társadat

Szerző:
Szabó Anna
Akármilyen is, a lelki társ pontosan tudja, mikor kell megvédenie, vagy bátorítania, hogy minden helyzetben a legjobbat hozhasd ki magadból. Lelki társad türelmes és megtanítja neked is, hogyan teremthettek együtt egy jobb életet. De miért nem siekrült bevonzani eddig az életedbe? Mutatjuk a legjelentősebb okokat.

Ki a lelki társ?

 

Ez az ember alapos és megbízható az élet szinte minden területén, független és kitartó az álmait illetően, miközben támogatja és tiszteli a tiédet is. Lelki társadnak hatalmas szíve van, a mosolya pedig bármikor képes felmelegíteni. Fel akarja fedezni a félelmeidet és fájdalmaidat, csak úgy, mint a reményeidet és az álmaidat - ez a bizalom pedig kölcsönös, hiszen ő is megosztja veled legnagyobb félelmeit. 

Lelki társad a saját tükörképed, aki azért érkezik az életedbe, hogy segítsen növekedni és fejlődni. Azonban ahhoz, hogy megtaláld, meg kell értened, hogy addig nem fog az életedbe lépni, amíg igazán el nem hiszed, hogy létezik és azt, hogy megérdemled őt. Ez azért van, mert azt az energiát fogod bevonzani, amit közvetítesz a külvilág felé, legyen az akár pozitív vagy negatív. Tehát mind a viselkedéseddel, mind a gondolataiddal arra kell fókuszálnod, amit szeretnél. Azonban, jogosan vetődik fel a kérdés, hogy ha mindent helyesen teszel, akkor, hogy lehet, hogy még nem találtad meg a lelki társadat? Nos, ezek lehetnek az okai: 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL