DIVAT

Farkasordító melegítők!

Szerző:
Szabó Anna
Elérkezett a tél legdidergősebb időszaka. Semmiképp se hagyd, hogy a hótakaróval fedett utakon megfázzon a lábad, vagy jégkaparás közben lefagyjon a kezed! Válassz trendi melegítőket és élvezd a csillámló fehérséget!
Akár hógolyózni készülünk, akár színházba, idén is sokféle lehetőségből válogathatunk. A tél legelőnyösebb kiegészítői mindenképpen a sál, sapka, kesztyű trió, de természetesen nagyon fontos a megfelelő téli zokni, harisnya, garbó, és a derekunkat kellően átmelengető pulóverek. Lássuk hát mit kínálnak a legkedveltebb üzletek!

A legjobb darabok lelőhelyei: H&M, Promod, Mango, NewYorker, Pimkie 

Utcára, hétköznapokra:

A legújabb trend az élénk színeket, főleg a piros, zöld, lila, mustár sárga színeket részesíti előnyben, ugyanakkor a fekete, fehér, szürke választással sosem nyúlhatunk mellé. A pihe-puha pamut, kötött alapanyagok a legmelegebbek. Idén a praktikusan hosszú kesztyűk trendi, vagány stílust kölcsönöznek megjelenésünknek. A gombokkal ellátott fazonok, az ujjakat szabadon hagyó fajták változatosságot nyújtanak. Ne feledjük a megfelelő fülmelegítést se!



Elegánsabb helyekre, randira:

A flitteres kiegészítők izgalmassá teszik öltözékünket, a selyem, angóra, vagy-muszlin sálak, a szőrme, finommá, elegánssá varázsolnak, a masnik, fodrok, vagy a különleges poncsók romantikus hangulatot keltenek.


Bulikba, partikra:

a bőr, a velúr, a csipkés- és kombinált anyagok, a fényes szintetikusok az esti fényben tündöklő elit megjelenést juttatják eszünkbe, a színek visszafogottsága mellett a minták és formai hatások szexivé turbózzák a látványt.


Tunika topok:

Szerencsére a legtöbb divatüzletben tombol a tunika-láz, így vastag övvel karcsúsodva még a hideg széltől is óvhatjuk magunkat.



Dögösen meleg!

A kifutók legzseniálisabb összeállításai rengeteg ötletet adhatnak hogyan legyünk igazán feltűnőek, még a leghidegebb napokon is!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL