REJTÉLY-MISZTIKA

Éjszakai látogatás

Szerző:
Szabó Anna
Egyszer azt álmodtam, hogy felemelkedem az ágyról és repülök a szüleim háza felé. Másnap édesanyám felhívott, és közölte, hogy éjjel mintha látott volna engem a konyhájukban... Ez nagyon meglepő volt számomra…
Öt évvel ezelőtt költöztünk Budapestre a férjemmel és két kicsi lányommal. A szüleim továbbra is ott maradtak a régi házban, boldog gyermekkorom színhelyén. Drága anyámmal mindig nagyon bensőséges viszonyban voltam. Ma is sűrűn beszélünk egymással, tehát rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.


Egyik éjjel nagyon különös és rejtélyes dolog történt

Ez az eset kb. egy évvel ezelőtt törtem meg velem. Különös eset, amire a mai napig sem találok magyarázatot. Az egyik éjjel azt álmodtam, hogy felemelkedem az ágyamból, és repülök a szüleim háza felé, majd a régi épület tágas konyhájában landolok. Ott látom édesanyámat a tűzhely mellett, amint éppen egy fakanállal kavargat valamit egy edényben. Érdekes, hogy álmomban is tudatában voltam annak, hogy éjszaka van. Egyébként anyámnak régi szokása, hogy az éjszaka kellős közepén is főzőcskézik, ha álmatlanságtól szenved.


Nem szólt semmit csak nézett engem

Elindultam, és néhány lépést tettem anyám felé. De mielőtt elértem volna, hirtelen felébredtem. Az éjjeli lámpa fényénél az ágyam melletti órára pillantottam. Hajnali 2 óra 10 percet mutatott. A különös álom nagyon élénken megmaradt az emlékezetemben. Az igazi furcsaság azonban még csak ezután jön.



Másnap felhívott az édesanyám

Közölte, hogy egyik éjszaka mintha látott volna engem a konyhájukban, amikor éppen a másnapi ebédhez kavargatta a rántást alvás helyett, de amikor szólni próbált hozzám, eltűntem a szeme elől. Ekkor anyám ránézett az öreg faliórára, és így közölni tudta velem látomásának pontos idejét. Gyermekkorom kedvenc időmérője szerint t öt perccel múlt két óra. Tehát a szüleim régi konyhai faliórája pontosan ugyanazt az időt mutatta, mint az enyém az éjjeliszekrényen! Anyám még azt is kedvesen megjegyezte, hogy mennyire tetszik neki az új frizurám. Vajon honnan tudhatta, hogy éppen két nappal azelőtt vágattam rövidre a hajamat? Ezt akkor még nem közöltem vele sem levélben, sem telefonon. Az pedig biztos, hogy semmiképpen sem láthatta, hiszen mi csak álmunkban találkoztunk. A mai napig nem értem, hogyan történhetett mindez?


A történetet Magdi küldte Budapestről. Köszönjük!


Lehet, hogy Te is?

Lehet, hogy Te is átéltél már hasonló titokzatos históriát? Netán földönkívüliekkel találkoztál? Vagy telepatikus képességekkel rendelkezel, és előre megérzel bizonyos eseményeket? Megfejthetetlen és visszatérő álmaid vannak? Misztikus jelenségeket tapasztaltál? Írd meg nekünk az ilyen és ehhez hasonló átélt, rejtélyes históriáidat a Női Portál palackpostájába, hogy megoszthassuk Olvasóinkkal. A legérdekesebb írásokat megjelentetjük a Sztorik, rejtélyek rovatban.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL