2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 dermesztő és valóságos, de mégis megoldatlan orosz rejtély

Wadolowska Balogh Orsolya

Rejtélyek mindenütt vannak, és ezt jól példázza a cikkünkben található igencsak dermesztő, hátborzongató és rejtélyes oroszországi esetek is. Van itt egy megmagyarázhatatlan csernobili rejtély és rengeteg szellem, démoni asszony, de még UFO-k is akadnak… lássuk mi az a 4 eset, amelyek még napjainkban is megoldatlanok!

 

 

4 szörnyen hátborzongató megoldatlan oroszországi rejtély

4 szörnyen hátborzongató megoldatlan oroszországi rejtély

Csernobil fekete madara

Kevéssé ismert, de igencsak megkapó legendával rendelkezik még csernobili a zombikon kívül. Ugyanis gyakran feltűnt a csernobili lakosok előtt az amerikai Molyember unokatesója, aki közlekedési baleseteket okozott és hidakat foglalt el. Az amerikai és az orosz „molyember” szinte ugyanúgy néz ki, hatalmas, fekete madár, a felső teste egy emberé, a feje nem látszik, de vörösek szemei, a szárnyai pedig 10 méteres fesztávolságúak. Állítólag, akik előtt felbukkant, mint például a nukleáris reaktor dolgozói előtt, azok furcsa telefonhívásokat kaptak és borzasztó rémálmaik voltak.
Majd 1986 április 26-án amikor bekövetkezett a robbanás, és rengeteg ember ragadt a 4-es szektorban, a tűz oltása közben rengeteg szemtanú látta a fekete madarat, ahogy elrepül a füst felett és azóta sem látták őt…
Vajon mi ő? Ki ő? A halál angyala volt? A molyember maga? A molyember unokatesója? Egy démon? Aki figyelmeztette volna az embereket a bajra vagy pont, hogy előidézte? Sok a kérdés…

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Életed mely szakaszába avatkoznak most bele a párkák? - Húzz egy lapot és olvasd a jóslatot!

Életed mely szakaszába avatkoznak most bele a párkák? - Húzz egy lapot és olvasd a jóslatot!

Itt a remek alkalom, hogy felkészülj a változásokra! Bár nem derül ki napra pontosan, hogy mi fog manapság történni veled, de a párkák jóslata elárulja, hogy életed mely területén kívánnak beavatkozni a közeljövőben! Ne aggódj, nem kell mindjárt rosszra gondolni, hiszen a változás szó meglehetősen tág fogalom és mindennek két oldala van. A párkák pedig szövik a sorsod szálait!

Tovább »
5 egyértelmű jel, hogy egy elhunyt szeretted a közeledben van

5 egyértelmű jel, hogy egy elhunyt szeretted a közeledben van

Mindenkinek vannak elhunyt rokonai, akiket szeretett és hiányol. Lehet, hogy régen történt, lehet, hogy új az élmény, de ettől még az érzések nem változnak. Vajon megnyugtatna a tudat, ha tudnád, hogy néha ott van a környezetedben és figyel, hall téged? Sőt, talán úgy érzed így is van, de nem vagy biztos benne? Akkori győződj meg róla ebből az 5 jelből, hogy tényleg melletted van-e az eltávozott szeretted!

Tovább »
Hova vezet életed ösvénye? - Megmondja az Életútszámod!

Hova vezet életed ösvénye? - Megmondja az Életútszámod!

Bár az iskolában szerzett képesítés nem jelenti azt, hogy abban a szakmában fogsz életed végéig dolgozni, de mindenképpen segíthet megtalálni a megfelelő utat. A számmisztika segít leszűkíteni a lehetőségeket, és segíthet abban az esetben, ha nem vagy biztos magadban. Ahhoz, hogy megkapd a szükséges információt, meg kell találnod az Életút számodat, ami a legfontosabb a Numerológia táblában.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép