KÖZÉRZET

4 módszer, amivel egyensúlyba hozhatod belső szerveid energiáját

Szerző:
Szabó Anna
Egészséged fenntartása a belső szerveid természetes energetikai beállításával lehetséges, és ezt különböző módszerekkel el is érheted. Olyan technikákat mutatunk most, melyek segítségével visszaállíthatod a szervek egészséges energetikáját.

 

A test összes szerve maximális pörgésszámon működik, és ha az energiák és rezgések nem harmonikusan hatnak egymásra, energetikai csuszásokat válthatnak ki. Tudni illik, hogy a vese energiái táplálják a májat, a máj energiái segítő szerepet játszanak a szív működésében, a szív energia támogatja a lépet, a lép a tüdőt, a tüdő pedig a veseműködésben segít. Mint láthatod, ciklusról beszélünk még a szervek esetében is. Ha valamelyik szervben probléma lép fel, az azt jelenti, hogy valami akadályozza az energiaáramlást. Íme, azok a módszerek, amelyekre érdemes ilyenkor hangsúlyt fektetni.

{KEPGALERIA} 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL