EZOTÉRIA

Színteszt

Szerző:
Szabó Anna
Tudtad, hogy az általad különösen kedvelt színpárok önmagukért beszélnek – és főként: vallanak rólad? Az alábbi teszt rávilágít a jellem rejtett titkaira. Ráadásként azt is elárulja, ki miként gondolkodik a szerelemről.

Hideg, meleg, néha langyos

Van meleg, hideg, tiszta és ösztönző szín. Vegyük sorra őket.

Piros

Meleg szín. Cselekvésre ösztönöz. Bánj vele csínján, a túl sok piros agresszivitást válthat ki.

Kék

Hideg szín. Eltávolodást és messzeséget jelent. A nyugalom iránti vágyat fejezi ki. A sötétkék fárasztó, és passzivitásra ösztönöz. A világoskék tágítja a teret és tisztaságérzetet ad.

Zöld

Hideg szín. Távolságot és messzeséget jelent. Nyugtat, pihentet, ellazít.

Narancssárga

Nagyon meleg szín. A sárga és a piros keveréke izgató hatású. Csak vigyázz, mert tér kell hozzá.

Fehér

A semlegesség, könnyedség és a tisztaság színe.

Barna

A semlegesség, a melegség és a közelség színe. A barna világos árnyalata kellemes közérzetet ad. A sötétbarna szűkíti a teret.

Sárga

Melegséget és közelséget kölcsönöz. A fény és a nap színe. Kitűnő szűk, sötét helyiségekbe.


Nézegesd meg az alábbi színpárokat. Válaszd ki azt, amely a legközelebb áll hozzád, amely a legjobban tetszik együtt. Alatta elolvashatod jellemed rejtett titkait.

   

 

 



Sárga + piros

Lényegében elégedetlen vagy azzal, amid van. Mindig más ösztönzést vélsz szükségesnek. Ha most van valakid, gondolkozz el az érzéseiden, mert előbb-utóbb döntened kell, kitartasz mellette, avagy mást keresel. Ha viszont magányos vagy, keress végre valakit, de bármilyen nehéz is – reális mérce alapján.





Fekete + rózsaszín

Határozott és független típus vagy. Nem riaszt a magány, és nem tűröd az alárendeltséget. A szerelem szerinted egyenlőségen alapszik. Óvakodj azért attól, hogy túlzottan felértékeld a függetlenség jelentőségét.




Narancssárga + zöld


A stabilitást és a nyugalmat kedveled. Nem keresed a változatosságot, beéred azzal, ami (aki) van. A kitartó szerelem, a sírig tartó hűség szerinted az élet valódi értéke.





Sötétkék + sárga

Mindig nagy döntés előtt állsz: ha van valakid, szakítani akarsz, mert másra vágysz annak reményében, hogy egy újtól majd biztosan többet kapsz. Amikor meg egyedül maradsz, szilárd kapcsolatról álmodozol. Az a típus vagy, aki mindig a jelennel elégedetlen.




Sötétkék + piros


Lelkesedésed következtében képes vagy könnyen túlértékelni a lehetőségeidet. Azt hiszed, mindent megszerezhetsz, amit csak akarsz. Nem ártana némi visszafogottság, nehogy a lelkesedést depresszió kövesse.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL