REJTÉLY-MISZTIKA

Lehet, hogy kétszer született a húgom

Szerző:
Szabó Anna
Szomorú eset történt: elveszítettem a kishúgomat, Blankát. Két évre rá született egy kistestvérem, Petra. Az új húgom nagyon furcsán viselkedett, olyan volt, mintha a kis Blanka tért volna vissza hozzánk.
Így kezdődött

Nyolcadik osztályba jártam, amikor drága kishúgomat, az ötéves Blankát, aki egy elgurult labda után kiszaladt az úttestre, halálra gázolta egy autó. Hat hónappal a tragédia után Blanka megjelent álmomban, még a hangját is tisztán hallottam. Valami olyasmit mondott, hogy hamarosan visszajön közénk, és ismét egy család leszünk. Azt is hozzátette, nyugtassam meg édesanyánkat, aki sajnos vigasztalhatatlan volt a szomorú eset óta. El nem tudtam képzelni, miképpen jöhetne vissza a húgom, de ugyanakkor valahol mélyen meg voltam győződve arról, hogy beválik majd az álombéli jóslat.


Új baba született, de valami nagyon különös volt…

Két évvel később édesanyám újra babát várt, és apám is mondogatta, hogy teljesen úgy érzi, mintha újra Blankát várnánk. A kis Petra születése újra derűt hozott a házba. Kétéves kora körül beszélni kezdett. Ha megkérdeztük tőle, hány éves, mindig azt mondta: öt. Eleinte mulattunk ezen, de miután ragaszkodott ahhoz, hogy ő ötéves, elgondolkodtunk. Milyen különös ez, hiszen Blanka ötévesen hagyott itt bennünket...


Később még furcsább dolgok történtek

Petra szerette nézegetni a régi fényképeket, én pedig elmondtam neki, hogy melyik kit ábrázol, ő minden szót megismételt. De amikor Blanka képeihez értünk, semmit sem szólt, csak magára mutatott. Mintha azt mondaná: ez én vagyok. Miután ez többször is előfordult, többé már nem tartottuk véletlennek. De más is történt. Volt egy műanyag gyümölcsös tálunk, amelyhez anyám kitalált egy játékot, hogy kedvet csináljunk Blankának a gyümölcsevéshez. A húgomnak macskanyávogást utánozva kellett kérnie a gyümölcsből, mire a tál megengedő nyávogással „válaszolt". A tál helyett persze anyám utánozta a kiscicát. Blanka imádta ezt a játékot.


Petra megszületése után egy rámoláskor előkerült a gyümölcsös tál. Amikor Petra meglátta, felsikoltott örömében: „Nyau-nyau”! Nagyon meglepődtünk, mert egyszerűen megmagyarázhatatlan volt ez a viselkedés. Egyáltalán: honnan tudta, hogy ez gyümölcsös tál, amikor anyám a nagyszoba szekrényéből vette elő, és akkor látta először? Lehetséges lenne, hogy Petra húgom azonos Blankával? Lehetséges, hogy Blanka valóban újra megszületett hozzánk? Lehetséges lenne, hogy akiről azt hittük, örökre elment, újra megszületett hozzánk?

A történetet Réka küldte Esztergomból. Köszönjük!


Lehet, hogy Te is?

Lehet, hogy Te is átéltél már hasonló titokzatos históriát? Netán földönkívüliekkel találkoztál? Vagy telepatikus képességekkel rendelkezel, és előre megérzel bizonyos eseményeket? Megfejthetetlen és visszatérő álmaid vannak? Misztikus jelenségeket tapasztaltál? Írd meg nekünk az ilyen és ehhez hasonló átélt, rejtélyes históriáidat a Női Portál palackpostájába, hogy megoszthassuk Olvasóinkkal. A legérdekesebb írásokat megjelentetjük a Sztorik, rejtélyek rovatban.


Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL