SZEX, SZERELEM

5 jel, hogy a pároddal egymásnak teremtett benneteket a sors

Szerző:
Szabó Anna
Őrülten szerelmesnek lenni az egyik legvarázslatosabb dolog a világon. Kérdések sokasága vetődik fel, amikor találkozol valakivel: maradjak mellette, vagy ne? Ő az igazi, vagy sem? Összeillünk? Ő lehet a lelki társam? Nem kell azonban mindig ezeken rágódni, néha csak vissza kell fognod magad és kinyitni a szívedet, hogy meglásd, mi van előtted.

 

Nincs útmutató a kapcsolatokhoz, de vannak bizonyos jelek, melyek segítséget nyújtanak abban, hogy megértsd, valóban egymásnak vagytok-e teremtve. Ne aggódj, a szíved tudni fogja, hogy megtaláltad-e az igazit. Eleinte több partnerről is ezt fogod gondolni, egészen addig, amíg meg nem érted, hogy mire is vágysz igazán egy szerető társban. Ahogy a pszichológus Carl Jung mondta: „Két ember találkozása olyan, mint a kémiai anyagoké, ha van valami reakció, mindketten átalakulnak.”  Íme,5 jel arra, hogy valóban egymásnak vagytok teremtve:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL