FOGYÓKÚRA

A legegészségesebb házi keverék, mely elégeti a zsírt a derékról, a csípőről és combokról!

Szerző:
Szabó Anna
Számtalan fogyókúrás étrend és módszer kering az interneten, melyek azzal kecsegtetnek, hogy mindössze néhány nap alatt ledobhatod a felesleget. Mindannyian tudjuk azonban, hogy ez nem ilyen könnyű. Vagy ha mégis, akkor vajon meddig tartható fent ez az állapot, és milyen egészséges tápanyagoktól fosztod meg a szervezetedet. Ez az egyszerű recept a legerősebb és leghatékonyabb, ha fogyni akarsz.

 

Nem kell éhezned, pusztán arra van szükség, hogy egészségesen táplálkozz, és fogyaszd ezt az egyszerű házi keveréket minden nap. Meg fogsz lepődni az eredményen! Ez a csodálatos mixtúra ugyanis elégeti a zsírt a makacs zsírszövetekből, ezáltal pedig az egészséged is javul. Az úgynevezett gyömbérrel ízesített víz rendkívül hatékonyan égeti el a régóta tárolt zsírt a derékról, a csípőről és a combokról, ráadásul könnyen és egyszerűen elkészíthető.

Így készítsd

Tisztíts meg és vágj karikákra egy friss gyömbért, majd tedd fel főni 1-1,5 liter vízben. Amint forrni kezd, vedd lejjebb a lángot, és főzd további 10-15 percig, majd húzd félre, hagyd kihűlni és szűrd le.

Így alkalmazd

Amennyiben a legjobb eredményt szeretnéd elérni, és meg akarod szabadítani a testedet a lerakódott méreganyagoktól, akkor naponta minimum 1 liter gyömbéres vizet fogyassz, legalább 6 hónapon keresztül.

Egészségügyi előnyei

Természetesen nemcsak a fogyás és a méregtelenítés miatt lesz hasznodra ez a keverék, hanem számos egészségügyi előnye is van. Többek között gyulladáscsökkentő hatású, erős antioxidáns, hatásos a daganatos betegségek megelőzésében és szabályozza a koleszterinszintet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL