DIVAT

Isteni szerelések a szilveszteri bulira!

Szerző:
Szabó Anna
Már megint itt a szilveszter, és már megint nem tudod mit kéne felvenned? Van egy halom ékszered és ruhád, de nem tudod hogy válogasd őket össze? Szívesen kisegítünk néhány ötlettel!
Az idei év a legmenőbb partiszínei:
arany, ezüst, fehér, fekete, piros, rózsaszín, lila, kék, türkiz

Az év legmenőbb parti-stílusa: punk rocker

Az év legvagányabb kiegészítői: gengszter kalap, nyakkendő, ujjatlan kesztyű



Csillogó harmónia

Fehér nadrághoz ezüst toppot végy, aranyhoz feketét, pezsgőszínhez vadító lehet a királykék, metál szürkéhez a püspöklila.



Vadítóan

A piros-fekete összeállítás az év minden szakában a szexualitást, az izgalmat sugározza. Karácsony környékén pedig még gyakrabban előkerül a szekrényekből, ugye, már egy vasvilla és szarv hiányzik a komplett krampusz szerkóhoz? Próbáljunk ki bátran merész színpárosításokat! Egy tűzpiros ruha világos ég kék cipővel garantáltan magára vonja majd a figyelmet!


Elegánsan

az örökzöld fellépőruha a fekete. Kombináld ezüsttel, így szolid, de roppant csinos úri hölgy benyomását fogod kelteni!



Aranyba öntve

Egyetlen szilveszteri mulatságról sem hiányozhat az arany szín. A társaságokban mindig akad valaki, aki ezt a színt választja. Nem is véletlenül! Az arany csillogása vonzza a tekintetet, elegancia és gazdagság illúzióját kelti és nem utolsó sorban borzasztóan dögös is!



Figyelj a formákra!

„Hegyes” kiegészítőket célszerű szintén „éles” formákkal kombinálni. Akár a kerek, gömbölyded formákat. Azonban, ha ügyesen játszol a kiegészítők párosításával, egészen feldobhatja öltözékedet egy kis diszharmónia! Nézd, milyen jól kiemeli ezt a gömbölyded szerelést a csillag alakú fülbevaló!



Lágy éjjeli színek

A mély türkiz, a sötétkék az est talán legszebb színei. A zöld mellé inkább arany és fekete, a kékhez ezüst, és sötétszürke kiegészítőszíneket ajánlunk.


Kreatívan

Ne félj a kísérletezéstől! Ha unod, hogy már megint ötször öltözz át, mert nem tetszik a választott nadrág a kedvenc topod mellett, helyezd el a ruhát egy nagyobb fehér felületen! Ezután pakold mellé a szimpatikusnak gondolt alsó ruházatokat, a karkötőt, fülbevalót, táskát, cipőt és meglátod, hamar ki fog derülni mit mivel a legjobb viselni. Egyenként távolítsd el az oda nem illő elemeket és végül össze fog állni a kép! Ez a legjobb módja annak, hogy a megfelelő színű kiegészítőket válogasd össze.


Rockosan

Az év legnagyobb slágere bombasikernek ígérkezik! Kellékei: fekete alapszín, rengeteg ezüst minta, gengszter kalap, nyakkendő, tüllszoknya, villám, csillag – és halálfej mintájú ékszerek, sicheres tűk, ujjatlan – és necc kesztyűk, szakadt farmer és lyukas harisnya, bőrből készült csatos karkötők.

 Lelőhelyek: H&M, Miss Sixty, New Yorker, Pimkie

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL