KÖZÉRZET

Állítsd meg végleg a hajhullást, és növessz vissza erős, egészséges hajszálakat!

Szerző:
Szabó Anna
Az orvosok szerint a hajhullás számos tényezőnek tudható be, mint a stressz, a terhesség, a klimax, a fogyás stb. Ugyanakkor más is állhat a háttérben, mely felgyorsíthatja a kellemetlen folyamatot. Nem kell azonban drága termékeket vásárolni, hiszen természetes úton sokkal jobb és biztosabb hatást érhetsz el. Mutatjuk, hogyan készítsd el a legjobb házi csodaszert a hajhullás ellen.

 

Ez a hatásos házi készítmény megállítja a hajhullást és serkenti a haj növekedését, alapja B vitaminban gazdag guava levél. Tudni kell, hogy a B vitamin létfontosságú az egészséges és gyors hajnövekedéshez, ugyanis egészséges növekedésre serkenti a hajat, és megerősíti a hajtüszőket és gyökereket.

Így készítsd el

Először is önts 1 liter vizet egy edénybe és adj hozzá egy maréknyi guava levelet. Forrald 20 percig, majd hagyd kihűlni. Masszírozd bele a fejbőrödbe, majd hagyd fent néhány óráig, mielőtt lemosnád. A legjobb eredményt akkor éred el, ha lefekvés előtt végzed el a kezelést, és egész éjszaka rajta hagyod a guava levet. Húzz a fejedre egy zuhanyzó sapkát, így nem fogod összevizezni a párnát, majd reggel mosd meg a hajadat a szokásos módon. Hamarosan lenyűgöznek az eredmények!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL