REJTÉLY-MISZTIKA

A kísértetház titka

Szerző:
Szabó Anna
Furcsa zajok kíséretében elmozdultak helyükről a bőröndjeink. Teáscsészék és más kisebb tárgyak röpködtek a levegőben. A szekrényajtók maguktól kinyíltak, az órák megálltak, a telefon állandóan csengett. Felvettük a kagylót, de senki nem szólt bele.
Hallottam már furcsaságokat, de ami velünk mostanában történt, az minden képzeletet felülmúl

Nemrégiben sikerült olcsón megvásárolnunk egy meglehetősen régi, és rozoga házat. Mielőtt beköltöztünk, közös erővel nekiálltunk a renoválásnak. Segített nekünk egyik unokatestvérem kamasz fia, Andris is, aki egyébként furcsa képességekkel van megáldva. Fémeket, villákat, kanalakat hajlítgat, mint holmi parafenomén. Elmozdítja a tárgyakat a helyükről anélkül, hogy hozzájuk érne. Állandóan magával hordja varázsingáját, és azzal állapítja meg, vajon ehető-e a feltálalt étel. Már-már az idegeimre ment a hóbortjaival.



Andris különös dolgai azonban eltörpültek a házban rejlő félelmetes jelenségek mellett

Amikor elkezdtük tapétázni a falakat, egyik pillanatról a másikra minden látható ok nélkül néhány másodpercig szokatlan hőséget éreztem magam körül. Mintha egy forró, mozgó légoszlop lett volna a közelemben, amely legalább tizenöt-húsz fokkal melegebb volt, mint a levegő. Ez a légoszlop többször áthaladt rajtam munka közben. Úgy mozgott, mintha lassan sétálna, az óramutató járásával megegyező irányban, körbe-körbe. Az átmérője nagyjából megfelelt egy ember törzsének, de a magasságát nem tudtam megállapítani. Egy idő múlva a normális szintre esett vissza a hőmérséklet.



Később megmagyarázhatatlan hangok hallatszottak a ház minden részéből

Furcsa zajok kíséretében elmozdultak helyükről a bőröndjeink. Teáscsészék és más kisebb tárgyak röpködtek a levegőben. A szekrényajtók többször maguktól kinyíltak, majd újra bezáródtak. A falra akasztott képek maguktól elmozdultak. A házban az összes óra megállt, az elektromos készülékek sem működtek, a telefon pedig állandóan csengett, de amikor felvettük a kagylót, senki sem szólt bele. A kutya is egyfolytában nyugtalan volt, fel-alá mászkált és morgott.



{HUSVET2009}
Mi lehetett mindennek az oka?

A férjem szerint nem kellett volna megvenni ezt az ócska, korszerűtlen, lebontásra érett házat. Andris viszont egyszerűen közölte velünk, hogy ez egy „kísértetkastély”. Amikor Andris hazautazott, a kísérteties jelenségeknek is vége szakadt. Lehet, hogy kizárólag neki köszönhetjük a megmagyarázhatatlan„látogatást”?
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL