Rózsaszín ajtó

Természetesen ez az ajtó nem lehet más, mint a szerelem, a szex, és a szoros érzelmi kapcsolatok bejárata. Amit mögötte észlelsz, az azzal van kapcsolatban, hogyan éled meg a szeretetet, a szerelmet.

-          Ha elsőként nyitottad ki ezt az ajtót, akkor minden bizonnyal nagyon szerelmes vagy, vagy pedig kétségbeesetten keresed a szerelmet, a párkapcsolatot.

-  Ha másodikként esett a választásod erre az ajtóra, akkor valószínűsíthetően abszolút egyensúlyban van az érzelmi életed. Párkapcsolatban vagy, és jól is érzed magad? Biztonságban érzed magad, rendben vagy önmagaddal, ami a párkapcsolatot illeti? Az eredmény ugyanaz…

-          Amennyiben úgy döntöttél, hogy harmadikként nyitod ki ezt az ajtót, az bizony jelzésértékű lehet. Arra figyelmeztet, hogy párkapcsolatodban valami nincs rendben, ugyanakkor nincs erőd kilépni belőle.

-          A sor végére hagytad a rózsaszín ajtót? Minden bizonnyal már teljesen lemondtál a szerelemről, és te magad döntöttél úgy, hogy kirekeszted az életedből.

-          Ha egyáltalán nem nyitnád ki ezt az ajtót, az mély fájdalomra, illetve megbántódásra utal. Úgy érzed, minden gondolat megrémít, ami a szerelemmel, szeretettel kapcsolatos, valószínűsíthetően komoly csalódás ért a közelmúltban, ami egyszerűen megbénít.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL