KÖZÉRZET

Dagad a lábad? - Íme, a leghatékonyabb tea, amitől elmúlik

Szerző:
Szabó Anna
Sokak számára jelentenek problémát a duzzadt lábak, melynek sok kiváltó oka lehet. Közülük a leggyakoribb tényezők a rossz vérkeringés, nőknél a menstruációs ciklus és a terhesség, az egészségtelen táplálkozás, és a súlygyarapodás. Sőt, még a hőmérsékletváltozás is ide sorolható. Ha te is szenvedsz a dagadó lábaktól, akkor próbáld ki ezt a teát – nem fogsz csalódni!

 

Igazán kellemetlen, sőt, még fájdalmas is lehet ez az állapot, és ha szeretnéd gyorsan orvosolni a problémát, akkor fekvő helyzetben igyekezz minél magasabbra polcolni a lábaidat. Jó, ha legalább 30 cm a szintkülönbség a lábak és a szív között. A másik hatásos dolog, ami segíthet, az a petrezselyemtea, ugyanis pillanatok alatt kiüríti a felesleges folyadékot a szervezetből.

Így készítsd

Szükséged lesz egy csomag friss petrezselyemre, ám nemcsak a levelekre, hanem egy kisebb gyökérre is. Vágd apróra, keverd jól össze. Egy edényben forralj fel fél liter vizet, adj hozzá 5 teáskanál petrezselyem-mixet, és forrald további 5 percig. Miután elkészült, tedd félre hűlni 20 percig. Szűrd le a teát, és fogyassz belőle naponta 3 alkalommal. Hamarosan észre fogod venni az eredményt, és többé nem jelentenek majd gondot a duzzadt lábak.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL