HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok az újesztendőre?

Szerző:
Szabó Anna
Kíváncsi vagy, mit ígér a jövő év? Rátalálsz végre az igazira, vagy lángra lobban a szunnyadó parázs, jönnek új kalandok, vagy újra érdekes lesz a régi? Most megtudhatod, milyen év vár rád, ha egyedül élsz, és milyen, ha párosan tengeted napjaidat.

Kos

Párok: túl sokat nézed a tévét, túl sokat dolgozol, és a kelleténél több időt töltesz a barátnőkkel, kollégákkal. Az eredmény: lanyha partnerkapcsolat. Vigyázz, nehogy távollétedben társad arra a következtetésre jusson, hogy mindenki pótolható… Fedezd fel hát a telihold varázsát! Sétáljatok a holdfénynél, és meglátod, szexuális vonzerőd egyszerűen ellenállhatatlan lesz.



Egyedülállók:
szinte biztosra vehető, hogy utolér a nagy, az igazi szerelem. A nagy találkozás március 1. és 19., illetve május 14. és június 8. között várható. Ideális partnered az Ikrek jegyében született, illetve Oroszlán, Nyilas vagy Vízöntő lehet. Vigyázz! Bár szerelmi, szexuális életed kielégülést hoz, munkahelyi gondokra számíthatsz.


Bika

Párok: februártól március közepéig nehéz hetek várhatók. Gyakori a veszekedés. A legjobb, ha mindent őszintén megbeszélsz partnereddel. Május második felében, június elején aztán gyökeres a változás: holdfényes éjszakákon csónakázás, erdei séta édes kettesben, utána szenvedélyes együttlét.




Egyedülállók:
új, fontos kapcsolatra nem számíthatsz. A február csalódást hoz. Mégse menj, hiába hív a legjobb barátnőd, hogy „csípjetek fel valakit”. Március végére, április elejére behegednek a sebek. Hívd el egyik ismerősödet szórakozni, beszélgetni. Légy állhatatos, de semmit se erőltess. Sajnos, hajlasz a munkahelyi szerelemre. Gondold meg, nagyon kockázatos a dolog.


Ikrek

Párok: régi párkapcsolatban élőket is elkapja a lángoló érzés. Újra nagyokat beszélgetnek, közös programokat csinálnak. Kedvesed még vásárolni is elkísér. Ez az „egy test egy lélek”-érzés március 27. és április 19. között lesz a legerősebb.

Egyedülállók: ne higgy a csalóka érzelmeidnek! Légy bármennyire szerelmes, ne ígérgess, ne kötelezd el magad túl korán. Tartós kapcsolatot csak a június második felében született Ikrek remélhetnek. Házasságkötésre június elején van a legnagyobb esélyed.


Rák

Párok: januárban légy megbocsátó, vigyázz rá, hogy ne sértődj meg oktalanul minden apróságon. Ne ábrándozz a múlton, különben elmulasztod a legszebb élményeket, amelyek februárban és márciusban várnak rád. Ez után az időszak után tudni fogod, ki az Igazi az életedben.

Egyedülállók: az év eleje fölöttébb ígéretes lesz. Január 20. táján, mint derült égből a villámcsapás ér a szerelem. Felbolydul a világ. Tavaszra visszatérnek a hétköznapok, de azt veszed észre, hogy tökéletesen megváltozott az életed. Boldog vagy, és hamarosan gyermekáldásnak örülhetsz.


Oroszlán

Párok: párkapcsolatban élő Oroszlán jegyben születettek, akik korábban az elválás gondolataival játszottak, még további 10 évig együtt maradnak kedvesükkel. Legkésőbb március 27-én kerül sor a nagy kibékülésre. Áprilisban új erőre kapnak a veszekedések, mígnem májusban lecsillapodnak a kedélyek. Lehet, hogy visszatér a szerelem?

Egyedülállók: sokan vadásznak a független Oroszlánra. Márciusban elmenekülsz üldözőid elől, egyedüllétre vágysz, ám végül egy Mérleg jegyű személy kifinomult csábítási művészetének esel áldozatául. Esküvőre harangoznak!


Szűz

Párok: januárban és februárban olyan a kapcsolatod, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Március 27. után csekélységeken, partnered odavetett megjegyzésein bosszankodsz. Ne is törődj vele, nem te, hanem egy átmeneti besugárzás a hibás. Áprilisban a csillagok visszahozzák a mézeshetek hangulatát.

Egyedülállók: ebben az időszakban a szenvedélyes, csapongó érzések hirtelen lángra lobbanhatnak. Talán februárban, de legkésőbb márciusban megleled a várva várt, emberi értékekben gazdag társat.


Mérleg

Párok:
az év elején egy kicsit könnyezni fogsz. De nem sírni! Ha a háborgó, nyugtalan februárt túléled, boldogok maradtok együtt egész évben. Baba jelentkezik!

Egyedülállók: álompartnered az Ikrek jegyében született. Tedd mindkét kezedet a szívedre, és mérlegeld az együttlakás felé tett lépéseidet.




Skorpió

Párok: a legnehezebb kérdés, maradni, vagy menekülni. Különösen a november 5. és 13. között születettek tanácstalanok. A csillagok egy kicsit felszabdalják magánéletedet. Tanácsunk: a régi hibákat elkerülni (ezeket egyébként is már régóta ismered).

Egyedülállók: az új tapasztalatok új osztályzatokat kapnak, jelest és nem megfelelőt. Hited a szerelemben maradjon továbbra is erős. A hamu alatt izzik a parázs. A láng fellobbanhat márciusban, legkésőbb áprilisban.


Nyilas

Párok: egyre kevésbé tartod fontosnak a hűséget. Kaland kalandot követ életedben. Főként februárban hűtlenkedsz, és ha ráadásul december 10. előtt születtél, különösen sok van a rovásodon. Minden panasz és szemrehányás hiábavaló. A csillagok akarják, hogy így legyen. Márciusban aztán újra helyreáll a béke: partnerkapcsolatod ismét kiegyensúlyozott.



Egyedülállók:
minden egyes alkalommal fülig szerelmes vagy, és csak egyre tudsz gondolni, a mielőbbi esküvőre. Légy óvatos! Rózsaszín szemüvegen keresztül látod most a világot. Ne siess el semmit, várj inkább nyárig. Ha még akkor is úgy gondolod, dönts. Talán egy életre szóló boldogság lesz a jutalmad.


Bak

Párok: januárban vagy márciusban szépnek ígérkezik egy közös pihenés, melyet kedveseddel töltesz, szinte gondtalanul. Nem bánod meg, ha felújítod régi kapcsolataitokat, csodálatos, felfokozott időszakot élhettek át mindketten.

Egyedülállók: ha december 26. és január 6. között születtél, ne késlekedj! Dönts végre, válaszd ki életed párját! Az eddigi laza kapcsolatod törvényesítésére február, illetve március első és április második fele a legalkalmasabb.


Vízöntő

Párok: állandósulnak a kicsinyes veszekedések. Börtönnek érzed kapcsolatodat, a szabadság csillaga megkísért. Idegen ágyak, és a függetlenség vonz. Légy azonban óvatos! A csillagok hűségre intenek. Köss békét kedveseddel, és menjetek el kikapcsolódni, pihenni valahova az év elején.

Egyedülállók: túl sok időt töltesz éjszakai szórakozó helyeken. Túlságosan gyakran teszed fel a kérdést – nálad, vagy nálam? Nyilvánvaló, hogy a csillagok okolhatóak a gyakori és válogatás nélküli partnercseréért. Ám jól tudod, hogy ez a viselkedés, a tartós jelleg nélküli szexuális kapcsolat nem csillapítja nyugtalanságodat. Csak egy érett partner adhatja vissza nyugalmadat.


Halak

Párok: lassan gondot okoznak hangulataid, szeszélyeid. Úgy látszik, minden realitásérzékedet elvesztetted. Társad azonban nem hajlandó mindent eltűrni, különösen februárban gyakoriak a féltékenységi jelenetek. Március utolsó napjaiban megint túlfeszíted a húrt. Egy hangulatos összejövetellel azonban levezetheted a feszültséget, és mindent megoldhatsz.



Egyedülállók:
nem számíthatsz sok új ismeretségre, nagy érzelmekre. Kivéve, ha találkozol egy Kos szülöttel. A Hold ereje intenzív szerelmet biztosít, de ne siess az összeköltözéssel, ne add fel korán önállóságodat. A Halak jegyében születettek közül e tanács ellenére sokan lépnek tavasszal az oltár elé. Asztrológialag legkedvezőbb, ha április 9. és 26. között mondod ki a boldogító igent.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL