KÖZÉRZET

Ha ezt elolvasod, soha többé nem iszol vizet étkezés közben

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon sokak szokása – köztünk a miénk is -, hogy étkezés közben vizet kortyolgatnak. Ám egy friss kutatás bebizonyította, hogy az evés közbeni vízivás több kárt okoz a szervezetben, mint hasznot. Olvasd el, miért!

 

A legutóbbi kutatások szerint, ha túl sok folyadékot iszol étkezés közben, az puffadáshoz, emésztési zavarokhoz vezet, illetve megakadályozod a tápanyagok megfelelő felszívódását. A nagy mennyiségű vízfogyasztás étkezés közben hígítja a gyomorsavat, ami döntő fontosságú az étel megfelelő lebomlasztásához. Ez azt jelenti, hogy étkezés előtt legalább 30 perccel ne igyál semmit, de ha úgy érzed, muszáj innod, mert megöl a szomjúság, akkor maximum apró kortyokban fogyaszd a vizet. Ha tehát szeretnél javítani az emésztéseden, igyekezz minden egyes falatot alaposan megrágni, egyél nyugodt körülmények között, továbbá kerüld a keserű és savas ételeket.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL