KÖZÉRZET

Ezzel az egyszerű házi módszerrel örökre megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrszálaktól!

Szerző:
Szabó Anna
Nincs nagyobb rémálma egy nőnek, mint az arcszőrzet, ami egy bizonyos kor után sajnos elkerülhetetlen. Főként a felsőajak, a fül vagy az állkapocs vonala és a szakállvonal érintett e problémában, ráadásul hiába szedjük ki, a szőrszálak hamarosan visszanőnek. Azonban van egy természetes megoldás, melyet a Közel-Keleten már évszázadok óta alkalmaznak a nők.

 

Amire szükséged lesz

- 1 teáskanál kurkuma
- 2 evőkanál csicseriborsó liszt
- kevés tej vagy joghurt

Elkészítés

Keverd össze alaposan a kurkumát és a csicseriborsó lisztet, amíg egy homogén keveréket nem kapsz, majd add hozzá a tejet vagy joghurtot. Keverd össze ismét, és máris készen van a csodaszered.

Így használd

Kend a keveréket az érintett területre a szőrnövekedésnek megfelelő irányban, és hagyd rajta 20 percig. Amikor teljesen megszáradt, dörzsöld le egy meleg vízbe mártott pamutronggyal. Ezt a kezelést hetente legalább 3-4 alkalommal végezd el, hogy minden makacs szőrszálat eltávolíthass.

Fontos

Mivel a kurkuma sárga színű, ne lepődj meg, ha a kezelt felület egy kicsit sárga marad – ez egy idő után eltűnik. Akárcsak az esetleges bőrpír, ami a kezelés után kialakulhat.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL