SZÉPSÉG

A 2016. tavasz-nyár frizura trendjei

Szerző:
Szabó Anna
Természetesség, laza kontyok, fonatok és egy kis kóc. Ezek az idei év meghatározó frizura trendjei, melyek közül most mindenki megtalálhatja az adottságaihoz és személyiségéhez tökéletesen illő frizurát.

 

Idén a haj természetes adottságait kihasználó természetes hajviselet a trend. Kevésbé kapnak teret a mesterkélt frizurák, és az egyenes hajviseletet egyre jobban kiszorítja a természetesen laza hullám és a göndörség.

A stílus mindig divatos

A szakember arra is felhívja a figyelmet, hogy sok félresikerült frizuráért, éppen a divat okolható. Ha vakon követjük a gyorsan változó frizura divatot, az gyakran vezet elrontott frizurához. El kell fogadni, hogy attól, hogy valami divatos, nem biztos, hogy jól is áll. Persze ez nem csak a frizurára igaz.

Fontos tudnunk, hogy az aktuális divatnak megfelelő frizurák közül mi áll jól. Egy tapasztalt fodrász segíthet eldönteni, hogy mit enged a hajunk minősége, mi illik az arcformánkhoz, és melyik az a frizura, amit otthon is tudunk kezelni. Ha mindezt figyelembe vesszük, akkor idén is könnyen megtalálhatjuk az adottságunkhoz és személyiségünkhöz tökéletesen illő, divatos hajviseletet"- mondja Lafferton Annamária.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL