MÁGIA

Így készítsd el a személyes bolygó talizmánodat az asztro-mágia segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyiunk rendelkezünk születésünk óta egy csillagjeggyel és a hozzá tartozó uralkodóbolygóval. Ám a bolygó nem csak a személyiségünket képes befolyásolni. Minden egyes bolygó rendelkezik saját energiával, angyallal és szellemmel. Ha képes vagy az energiáját az ősi asztro-mágia segítségével megfogni és akár egy bolygó talizmánba ültetni, akkor bármely vágyadat megvalósíthatod! Megmutatjuk, hogyan készítsd el!

 

Válaszd ki akár a saját, személyes bolygódat vagy akár tetszés szerint egy másik bolygót – ha annak az erejére van szükséged – és a bolygóhoz tartózó napon készítsd el a talizmánt. Kinyomtathatod úgy, ahogy van, lerajzolhatod egy pergamenre vagy ha ügyesebb vagy, akkor bármi másra is felrakhatod. Legyen ott a bolygó jele, a hozzá tartozó pecsét és mágikus négyzet.

Jó, ha tudod, a középkori csillagászok még nem ismerték az Uránuszt, a Neptunuszt és a Plútót, így a mágia sem kerültek be. Vagyis ezért nem készítettek nekik pecséteket és mágikus négyzeteket és a hét napjaiban sem szerepelnek. Éppen ezért ezeket csak a születési hónapodban tudod elkészíteni.

Amint kész vagy szenteld fel talizmánodat. Gyújts annyi gyertyát, ahányadik a bolygó a Naprendszerben és kérd a bolygó szellemeit, hogy töltsék fel neked a talizmánodat. Hagyd kint egy éjszakára és másnap már magadnak is hordhatod vagy használhatod a hozzá illő varázslatok megtámogatására.

 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL