REJTÉLY-MISZTIKA

Látomások félhomályban

Szerző:
Szabó Anna
Az éjszaka kellős közepén hirtelen felriadtam. Döbbenten láttam, hogy az állólámpa helyén egy mandulaszemű ismeretlen néz rám. Kis idő elteltével megszólalt. Bevallom, a mai napig nem tudom hova tenni ezt a furcsa történést.
Huszonhét éves, férjezett nő vagyok, egy hatéves kisfiú édesanyja. Azért írok a Női Portálnak, mert az utóbbi időben több érdekes, számomra megmagyarázhatatlan dolog történt velem. Mindeddig semmiféle misztikus jelenséget nem tapasztaltam magam körül, és érzékek feletti dolgokat sem éltem meg. Legalábbis semmi ilyesmire nem emlékszem. 2000. augusztus 28-án mentem férjhez. Az esküvőnk után másfél hónapig férjem szüleinél laktunk. A szobában, amelyben éjszakánként aludtunk, az ablak előtti villanyoszlop beszűrődő fénye miatti derengésben mindent fel lehetett ismerni.


Október végén nagyon megbetegedtem, az orvos petefészek-gyulladást állapított meg. Rettenetesen éreztem magam, mert folyton arra gondoltam, hogy emiatt talán soha nem lehet gyermekem.


És akkor egy éjszaka különös dolog történt velem

Felébredtem, felültem az ágyban, és észrevettem, hogy az állólámpa helyén áll valaki. Először azt hittem, álmodom, és a lámpát képzelem személynek. A hatalmas, kövér asszonyságnak mandulaszemei voltak, kínai, japán vagy vietnami lehetett. Meg is szólalt, de úgy, hogy a szája nem mozgott: „Húzd el a sötétítőt, hogy megsüljenek a kalácsok!”. Én pedig megkérdeztem, hogy milyen kalácsok? „Ott vannak előtted a takarón!” - mondta, és amikor odanéztem, valóban ott voltak a kalácsok a paplanon. Csillag, Hold és Nap alakú kalácstésztákat láttam.

Ilyeneket készítettek régen a nagyszüleim karácsonyra. Szó nélkül felálltam, elhúztam a sötétítőt, de mire visszafeküdtem, a nő és a kalácsok már eltűntek. Hajnalban felébredtem, és önkéntelenül is a sötétítőre néztem. Éjszaka valóban elhúztam.



A férjem szerint csak álmodtam az egészet

De én biztosan tudom, hogy nem, mert a mai napig pontosan emlékszem a legkisebb részletre is. És ami az egészben a legérdekesebb: a kisfiam december 24-én született. A karácsonyi kalácsok vajon az ő születésének időpontját jelezték volna? Mi történik, ha nem kelek fel elhúzni a sötétítőt? Attól sültek meg a kalácsok, hogy a Hold ezután beragyogott az ablakon? Ha másként döntök, talán nem is születik meg a kislányom? Nagyon szeretném tudni, mi lehet a magyarázata ennek a számomra is furcsa történésnek.


A történetet Eszterküldte Nagycenkről. Köszönjük!


Lehet, hogy Te is?

Lehet, hogy Te is átéltél már hasonló titokzatos históriát? Netán földönkívüliekkel találkoztál? Vagy telepatikus képességekkel rendelkezel, és előre megérzel bizonyos eseményeket? Megfejthetetlen és visszatérő álmaid vannak? Misztikus jelenségeket tapasztaltál? Írd meg nekünk az ilyen és ehhez hasonló átélt, rejtélyes históriáidat a Női Portál palackpostájába, hogy megoszthassuk Olvasóinkkal. A legérdekesebb írásokat megjelentetjük a Sztorik, rejtélyek rovatban.
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL