KÖZÉRZET

Idd meg ezt a házi keveréket reggel, és másnap 20 évvel fiatalabbnak fogod érezni magad!

Szerző:
Szabó Anna
Hallottál már az „arany tejről”? Ha nem, akkor feltétlenül olvass tovább! Egy olyan csodaitalt mutatunk, amely abszolút természetes összetevőkből áll, gyorsan elkészítheted, a szervezetre gyakorolt hatása pedig egyszerűen csodálatos.

 

Az első és legfontosabb: kurkuma

A kurkuma az egyik legegészségesebb fűszer a világon, nagy mennyiségben tartalmaz ugyanis olyan tápanyagokat, amelyekre az egészséges szervezetnek szüksége van. Fő összetevője a kurkumin, melynek több mint 150 előnyös hatása van az egészségre nézve, de talán a rákmegelőzést, a gyulladásgátló hatást és a kiváló antioxidáns tulajdonságait érdemes kiemelni. Ezenkívül tisztítja a májat, erősíti az immunrendszert, javítja az agyműködést, a memóriát, csökkenti a magas vérnyomást, a koleszterinszintet, segíti az emésztőrendszert, enyhíti a bőrbetegségeket, szabályozza az anyagcserét, és még sorolhatnánk  napestig. A kurkumából készült „arany tej” rendkívül könnyen elkészíthető, csak kövesd az alábbi útmutatást.

Hozzávalók

- 1/4 csésze kurkuma por

- 1/2 tk. őrölt bors

- 1/2 csésze szűrt víz

- 1 csésze mandulatej

- 1 evőkanál kókuszolaj

- 1 evőkanál méz

Elkészítés

Első lépésként a kurkuma krémet kell elkészíteni, méghozzá úgy, hogy a kurkuma port, az őrölt borsot és a vizet közepes lángon felfőzöd. Egész idő alatt érdemes kevergetni, és addig főzni, amíg egy homogén keveréket nem kapsz. Ha elkészült, vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni, majd tedd a hűtőbe.

Az „arany tejhez” mandulatejet, a hideg kurkuma krémet és a kókuszolajat tedd egy edénybe, majd közepes lángon, folyamatos kevergetés mellett addig főzd, amíg egy homogén keveréket nem kapsz. Ha kész, öntsd a mixtúrát egy tálba, add hozzá a mézet, és élvezd az „arany tej” áldásos hatását, méghozzá úgy, hogy minden reggel iszol belőle egy keveset. Meg fogsz lepődni az eredményen!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL