LELKIPATIKA

10 dolog, amit csak a csendes emberek érthetnek meg

Szerző:
Szabó Anna
Könnyű elfelejteni a tényt, hogy minden ember másképp fejlődni. A szociális típusúk társaságban, a csendesek pedig jobb szeretnek egyedül. Érdemes mindkét fél világát górcső alá vetni, hogy jobban megérthessük őket, már csak azért is, mert néha a kettőnek szüksége van egymásra és olyankor nem árt képben lenni a másik tulajdonságaival. Éppen ezért itt van 10 dolog, amit a csendes emberek vallanak magukról!

 

Az alábbi listát a csendes emberek állították össze, hogy segítsenek a szociálisabb társaiknak megérteni őket. Így sokkal tisztább képet kaphatunk róluk, és talán nem kevés régi felfogást és hiedelmet mos el velük kapcsolatban. Minden ember egyedi és tiszteletben kell tartani őket a józan ész segítségével, nem pedig elítélni őket.

Íme 10 dolog, amit a csendes emberek mondajak magukról:

1. A saját csendességem képes hozzájárulni a személyes fejlődésemhez, ezért érthető módon igyekszem nem megtörni azt.

2. Mi mind egy nagy csapat tagjai vagyunk és elég erősek ahhoz, hogy egyedül is jól meglegyenek. Ugyanis mi vagyunk a társadalom alapvetői „gerendái", akik bár hallgatnak, de többet is látnak. Így az egónk sosem fog a céljaink elérésének az útjába állni.

3. Nem vesszük körbe magunkat bárkivel, mi mindig nagyon óvatosan járunk el, ha barátokat választunk ki és azokból is csak kevés van.

4. Mindig van cél a tetteink mögött. Sosem csinálunk semmit sem ok nélkül, azért meg főleg nem, hogy lenyűgözzünk másokat.

5. Bár kerüljük a reflektorfényt, mégis a saját belátásunk alapján tudjuk, mikor és hol akarjuk megvillantani a készségeinket és gondolatainkat.

6. Lehet, hogy a szánk nem mozog, ennek ellenére az elménk folyamatos mozgásban. Miért vagyunk hát mégis csendben? Mert az energiáinkat inkább a gondolataink, az ábrándjaink vagy éppen az élet, és az emberek elemzésére fordítjuk.

7. Néha nekünk is szükségünk van valakire, aki kirángat minket hallgatag állapotunkból. Kell egy megbízható, kedves barát, aki hajlandó lesz időnként motiválni minket. Aki jól ismert, megért bennünket és tudja, mikor kell minket kirobbantani a helyünkből.

8. Nagyon aktív hallgatók vagyunk, emiatt jobb szeretünk hallgatni, mint beszélni és így jobban észre is vehetünk esetleges megoldásokat vagy buktatókat az elbeszélésedben, mint te.

9. Ha társaságra vágyunk, akkor majd keresünk magunknak. Különben jobb szeretünk egyedül lenni és jobb szeretjük a saját módszereinkkel megtalálni.

10. Hiszed vagy sem, nagyon is intelligensek vagyunk. Valójában ez lehet az oka annak, hogy nem szocializálódunk annyira, legalábbis a tanulmányok szerint.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL