SZEX, SZERELEM

Mitől lesz egy nő jó az ágyban?

Szerző:
Szabó Anna
Szokás szerint pasikat faggattunk ki arról, hogy szerintük mitől jó egy nő az ágyban. Megdöbbentő vallomásokról, izgalmas állításokról, és őszinte reakciókról olvashatsz cikkünkben!
Ádám (32)

„Nagyon furcsa, mert arra a következtetésre jutottam - „szexuális pályafutásom” során -, hogy a látszat szinte mindig csal. A vad külső, a szexis megjelenés gátlásos, visszafogott jelenséget takar. Azok a lányok, akiket a szememmel le tudtam vetkőztetni, akik szándékosan kitették, amijük van, akik érzékinek látszottak, szinte kivétel nélkül mind nyuszikká váltak az ágyban. Ezzel ellentétben, akiket visszahúzódónak, és kevésbé szexisnek láttam felöltözve, akikről nem is gondoltam volna, olyan felszabadultan viselkedtek, olyan hihetetlenül más személyiséggé változtak az ágyban, hogy magam sem akartam elhinni.

Volt olyan barátnőm, aki nagyon magabiztosnak tűnt, ragadtak rá a pasik, mégis képtelen volt fényben szeretkezni. Eltakarta magát, amíg elment a mosdóig, és azonnal felöltözött amikor végeztünk... mire eljutottunk az ágyig, az addig olyan szenvedélyesnek tűnő lány meztelenségével levetkőzte bátorságát is. Nem tudtam haragudni rá ezért, de bevallom kiábrándítóan hatott rám. Egy másik esetben pedig épp egy olyan lánnyal volt mindent elsöprő élményem, aki „civilben” amolyan szürke egér típus, és soha sem gondolnád róla, hogy milyen izgató is tud lenni. Mióta erre rájöttem, kifejezetten jobban vonzanak a „megfejthető” lányok. ”



Tamás (27)

„Én azt tapasztaltam, hogy a lányok többségének idő kell. És mivel kezdem ezt megszokni, már az a furcsa számomra, ha valaki azonnal a lényegre tér. Idővel rájöttem arra is, hogy sokkal jobb a hosszú bevezető. Azoktól a lányoktól, akik nekiállnak sikítozni és megjátsszák az érzékiséget, egyenesen hülyét kapok. Egy nő legyen nő, ne akarjon közönségesen viselkedni. Izgató tud lenni egy üveg tűsarkú... a tévében. Az életben viszont nem tudok mit kezdeni vele. Talán konzervatív vagyok, de én továbbra is azt szeretem, ha irányíthatok. Viszont az sem jó, ha valaki csak kéreti magát, majd úgy fekszik végig, mint egy darab fa.”


János (28)

„Röviden megfogalmazva: technikai felkészültség, figyelem, önzetlenség – szerintem ezek elengedhetetlen alapfogalmak...

Bővebben? Nos, aszonygák a szex akkor jó ha gusztustalan. Ezt részben osztom. pl. technikai oldalról a „mélytorkos” francia, nálam sikert arat. De nem tudok általános érvényű dolgokat mondani. Pl. van aki durván, vadan szereti. Én nem mindig.”


Pisti (30)

„ Én attól kapok hülyét, amikor egy csajnak félrevezető a magatartása. Ha valaki először úgy viselkedik, hogy azt hiszed neki kell vágnod a falnak, aztán meg rád szól, hogy mit csinálsz? És egyenesen röhögőgörcsöt tudok kapni, de a kedvem biztos elmegy a pornó filmes szinkronoktól, mint pl. "basszál" stb... De a meglepetés szerű "letámadás" az tetszik. ”


Márk (38)

„Épp a múlt héten történt meg velem az alábbi eset: a csaj már évek óta a kollégám, de eddig fel sem tűnt, hogy ő is nő. Sokat dumáltunk, jó haverok vagyunk. Egyszer csak küld nekem egy e-mailt, hogy mennyire rám van gerjedve. Teljesen leizzadtam és percekig szólni sem bírtam a meglepettségtől. Legalább egy órát agyaltam rajta, hogy mi legyen, közben meg elképzeltem, hogy tulajdonképpen érdekelne-e a dolog. Addig addig fantáziáltam arról, hogy milyen lenne, míg teljesen felspannoltam magam, és visszaírtam, hogy oké, próbáljuk meg! Erre visszajött a válasz, hogy „jaj ne haragudj, a pasimnak akartam küldeni a levelet, de ugyanaz a vezetéknevetek és véletlenül neked címeztem...” - na most először nagyon röhögtem a dolgon, és visszaírtam valami poént, hogy azért mégse nekem legyen már ciki a végén, de a legdurvább az, hogy aztán tényleg ráindultam a csajra. Azóta is azon izélek, hogy lehetne vele összejönni egy alkalomra... na, szerintem az ilyen típus, aki közli, hogy mit akar, jó nő lehet az ágyban is.”


Bálint (26)

„Szerintem attól jó egy nő az ágyban, hogy élvezi amit csinálok vele. Ha teljesen el tudja engedni magát és vannak spontán ötletei. Sok nő azt gondolja, hogy akkor lesz jó az ágyban, ha nagy a cicije, lapos a hasa, és vékony a combja. De ezek a tulajdonságok igazán csak addig számítanak, amíg le nem teperitek egymást. Utána már tökmindegy, hogy öt kilóval könnyeb-e vagy kövérebb. Engem ez nem érdekel. Hiába bombázó valaki, ha közben görcsös és érzéketlen. Engem az hoz legjobban lázba, ha látom, hogy a nő is akarja. Már csak attól, hogy a csaj közli velem, hogy be van indulva, nekem is megjön a kedvem hozzá. Nem elég ennyi?”




Piti (29)

„Egyszerű: legyen szexi, szeresse a szexet, kezdeményezzen, ha akarja, szeresse a saját testét, de főleg az enyémet. Ne legyen olyan, mint aki még életében nem látott … -t, és legyen benne a szexuális játékokban. Legyen feneke, karcsú dereka, de semmi extra nem kell. Csak legyen nőies. Utálom ha egy csajnak olyan a teste, mint egy gyereknek. Ja, és legyen ápolt!”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL