2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Van 5 dolog, amiken nem érdemes túl sokáig rágódni

Néha képtelennek bizonyulunk arra, hogy elengedjünk bizonyos dolgokat és őrizgetjük őket, mint féltve őrzött kincseinket. Az emlékezetünkbe véssük vagy éppen mindennap elkövetjük őket és fel sem tűnik, hogy ezzel mérgezzük meg a lelkünket. Jó ha tudod, van itt 5 dolog, amiken talán te is túl sokat rágódsz, pedig nem kellene, mert csak visszafog a fejlődéstől és a tovább haladástól!

 

Íme 5 dolog, amin rendszeresen rágódsz, pedig nem kellene

Íme 5 dolog, amin rendszeresen rágódsz, pedig nem kellene

A múlt sajnálata

Fontos emlékezni a múltra. De a túl gyakori múltba révedés és visszavágyódás rizikós. Ha valaki azt érzi, neki befellegzett és már sosem lesz semmi olyan szép és jó, mint anno, azt keresztet vet a jelenére. Jó dolog nosztalgia és a múlt becsülése, hogy néha álmodozunk a régi szép dolgokra, de élni a jelenben kell, ami még csodálatosabb is lehet, mint a múlt. Nem szabad a múltban élni. Nem szabad olyanokon rágódni mi mindent tettél volna másképp, „mi lett volna ha” és ezekhez hasonló kérdéseken agyalni. Mindez már megtörtént, innentől kezdve csak az illúzió marad, hogy másképp is lehetne... de nem hiszen már az van, ami.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

Az emberek sok féle energiát cipelnek magukkal és mindenhol nyomot hagynak. Energiájuk a meglátogatott terekben marad, és negatív hatással lehetnek rád. Jól ismert tény, ha valakivel együtt alszol, akkor minden olyan emberrel is, akivel ő valaha együtt volt. Mivel a szexuális kapcsolat során a két fél energiái kicserélődnek, így az átvett energia egyaránt befolyásolhat pozitívan és negatívan is minket.

Tovább »
Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Nem csak logikára lesz szükséged, hanem egy kis képzelőerőre is ahhoz, hogy megold a következő feladványokat. A válaszok önmagukban nemesen egyszerűek ezért próbáld meg nem túlbonyolítani őket. Tényleg csak egy csipet fantázia kell a jó logikai képesség mellé. Ha ezek meg vannak benned, akkor igazi lángelme vagy és könnyedén megfogod oldani a következő két feladatot!

Tovább »
Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

A személyiséged sok mindenből tevődik össze. A bizonyos dolgokról alkotott véleményed szorosan kapcsolódik azzal, hogyan érzed magad emiatt, illetve hogyan reagálsz ezekre a dolgokra. Ez a reakció megnehezítheti egyes helyzetek kezelését, ezért fontos, hogy valóban megértsd, ki vagy valójában, hogyan gondolkodsz, hogyan érzel és, hogy a viselkedésed összhangban van-e a személyiségeddel.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép