2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Van 5 dolog, amiken nem érdemes túl sokáig rágódni

Néha képtelennek bizonyulunk arra, hogy elengedjünk bizonyos dolgokat és őrizgetjük őket, mint féltve őrzött kincseinket. Az emlékezetünkbe véssük vagy éppen mindennap elkövetjük őket és fel sem tűnik, hogy ezzel mérgezzük meg a lelkünket. Jó ha tudod, van itt 5 dolog, amiken talán te is túl sokat rágódsz, pedig nem kellene, mert csak visszafog a fejlődéstől és a tovább haladástól!

 

Íme 5 dolog, amin rendszeresen rágódsz, pedig nem kellene

Íme 5 dolog, amin rendszeresen rágódsz, pedig nem kellene

A múlt sajnálata

Fontos emlékezni a múltra. De a túl gyakori múltba révedés és visszavágyódás rizikós. Ha valaki azt érzi, neki befellegzett és már sosem lesz semmi olyan szép és jó, mint anno, azt keresztet vet a jelenére. Jó dolog nosztalgia és a múlt becsülése, hogy néha álmodozunk a régi szép dolgokra, de élni a jelenben kell, ami még csodálatosabb is lehet, mint a múlt. Nem szabad a múltban élni. Nem szabad olyanokon rágódni mi mindent tettél volna másképp, „mi lett volna ha” és ezekhez hasonló kérdéseken agyalni. Mindez már megtörtént, innentől kezdve csak az illúzió marad, hogy másképp is lehetne... de nem hiszen már az van, ami.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

Jelenleg sokan szenvednek fejfájástól, és ez bizony a mai rohanó életvitel miatt érthető is. Ez ugyanis egy természetes reakció a szervezet részéről. Ám annak ellenére, hogy természetes, mindenképpen kellemetlen. Az alábbi módszerek segítségével azonban könnyedén orvosolható a probléma.

Tovább »
Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Honnan ismerszik meg a fejtörőgyilkos? Természetesen onnan, hogy valóságos zseni, akinek nem okoznak gondot a különböző vizuális vagy matematikai fejtörők, mert elképesztő intelligenciával és leleményességgel bír, így képes megoldani a feladatokat. Akár magadra ismertél, akár nem mernél rá megesküdni, érdemes neki veselkedni ennek a három izgalmas feladatnak!

Tovább »
Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

A színeknek nagyon fontos szerepük van az életben, és nem véletlen az sem, hogy némelyik gyakrabban előfordul a környezetünkben. Ez a teszt nagy segítség lesz abban, hogy felismerd, milyen érzelmek hatása alatt állsz pillanatnyilag. A kérdés nem más, mint az, hogy ha tudnád, hogy valamelyik gomb megnyomása pozitív hatással lesz az életedre, melyiket választanád?

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép